Nepostačujúce dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Dušan Palčák 04. septembra 2011

Bolo by možné na túto ulicu osadiť cca 5 dopravných značiek "B2 - Zákaz vjazdu všetkých vozidiel" a cca 4 dopravné značky "B23a - Zákaz odbočovania vpravo" tak, ako som to nakreslil do obrázku mapy? + patričný počet značiek "D4b - Jednosmerná premávka".

Máme tu non-stop lekáreň a iné firmy/podniky a "príležitostní" vodiči zabúdajú na to, že vošli do jednosmerky, takže potom odchádzajú v protismere až skoro ku Kraskovej ulici, kde pred ňou zbadajú jedinú značku B2.

Značky B2 tu existovali, kým nebol rekonštruovaný teplovod, ktorému značky zavadzali.

08. september 2011

Odpoveď samosprávy

Pekný deň, ďakujeme za podnet, doplnenie zvislého dopravného značenia na ul. J. C. Hronského zrealizujeme po spracovaní Návrhu určenia dopravného značenia. Tento návrh podlieha schváleniu v dopravnej komisii a následne určeniu dopravného značenia Magistrátom hl. SR BA. Predpokladaný termín osadenia zvislého dopravného značenia je v prvej polovici oktobra 2011.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
18. september 2011

Yveta Fodorová

Jednoznačne sa pridávam k návrhu osadenia "chýbajúceho " dopravného značenia a privítam ich. Hliadky mestskej polície sú nepostačujúce na pokutovanie vodičov jazdiacich v protismere, keďže majú aj inú náplň práce ktorú pravidelne vykonávajú.

S pozdravom Yveta Fodorová
22. september 2011

Dušan Palčák

Vcera osadili znacky - celkom rychlo od zadania podnetu :)
Akurat, ze tu, ktora je prva na tejto fotke hore, nedali tak, ako som nakreslil, ale do laveho rohu toso sedeho asfaltu vpravo. Je iba otazka casu, kedy to zvali nejaky zasobovaci nakladak (potraviny patria niekomu so znackami DS a aj take nakladaky tam jazdia...) a este sa moze stat, ze ta znacka cela padne na vedla zaparkovane auto...
A tie ostatne znacky nakreslene v druhom obrazku neosadili. Skoda...
15. január 2012

themis

aj tu ste? :-()

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania