Košická-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Maria 13. júla 2021

Dobry den,

Poprosim Vas developer YIT si non stop robi na Kosickej co chce, vyblokoval skoro vsetky parkovacie miesta kvoli stavbe na jednej strane a teraz potichucku likviduje aj parkovanie na druhej strane ulice kvoli najazdom do garazi...prechod nevyznacil a s elektrickou planovanou to vobec nie je v sulade, povodny obyvatelia maju ist asi parkovat pred hranice okresu lebo sak ziadne dane neplatime a koeficienty sa na mas nevztahuju urobi s tym konecne niekto nieco? Dakujem

13. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
15. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravných povolení

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vykonané zmeny dopravného značenia na Košickej ulici v Bratislave boli v súlade s použitím dopravných značiek a dopravných zariadení č. MAGS ODP 57988/2021-405382, operatívna komisia zo dňa 05.08.2021, zápisnica č. 31/2021, por. č. 1081.
Nakoľko bolo uvedené dopravné značenie vyznačené skorej, ako bolo určené v komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu hl. m. SR Bratislavy, bolo voči zodpovednému subjektu začaté správne konanie vo veci uloženia pokuty.
Ospravedlňujeme sa, že túto odpoveď z leta 2021 uverejňujeme až teraz. Z našej strany prišlo k chybe. Podnet sa ale riešil nezávisle od tejto chyby.
V súčasnosti navrhujeme jeho označenie ako vyriešený.

S pozdravom
Kedy? august 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania