Príliš rušivé svetlo reklamy z herne na Komárnickej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Darina Ružovičová 09. septembra 2014

Prejem dobrý podvečer.Od nedele 7.9.2014 v herni na Komárnickej ulici, bola spustená svetelna , blikajuca reklama. Po zotmení nám znepríjrmňuje spánok, pretože neustále dookola silno bliká výraznými farbami, ktoré nám obyvateľom svietia rovno do spální a znepríjrmňujú nám spánok. Je možné toto blikajúce zariadenie odtrániť??? Pýtame sa my všetci z okolia tejto zbytočnej herne....Dlhoročná obyvateľka Ružinova pani Ružovičová z Komárnickej číslo 6..Ďakujem za skoré kladné vybavenie teda zrušenie predmetnej svietiacej reklamy..

13. september 2014

Anonymný užívateľ

Ľudia, prosím spamätajte sa ...... samospráva tu predsa nie je na to, aby skákala tak, ako požadujú ľudia ...... ľudia sú len na to, aby sa skladali na ich platy a držali h...bu
14. september 2014

Sabi

Sabi: Už týždeň sa "určuje zodpovednosť", čo je trochu pridlho. Takéto silné a navyše blikajúce svetlo v blízkosti domov - to si nedokážem predstaviť, na základe čoho to niekto povolil. Asi vďaka tučnej obálke. Nech sa tam dotyčný nasťahuje, možno mu to spríjemní spánok. Tí naši úradníci rozhodujú od buka do buka.
15. september 2014

MirQo

Podla infa z MU a z Magistratu, herne povoluje MAGISTRAT. Takze pozdravte panov Vtacnika a Durkovskeho a spomente si na to za par dni pri volbach.
25. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Tak ako je uvedené v príspevku, herne povoľuje Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy. Napriek tejto skutočnosti sme vyzvali majiteľa k dodaniu príslušnej dokumentácie. Po jej preskúmení na stavebnom úrade určíme ďalší postup.

kancelária starostu
10. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tunajší stavebný úrad začal v predmetnej veci konanie o dodatočnom povolení a vyzval vlastníka na podanie žiadosti spolu s potrebnými prílohami.
Stavebný úrad postupuje v danej veci v zmysle príslušných ustanovení stavebného zákona, podľa ktorých je stavebný úrad v prípade, že zistí nepovolenú stavbu povinný najprv skúmať, či ju nie je možné dodatočne povoliť a
a až následne, ak vlastník nepredloží požadované doklady, alebo sa na ich podklade preukáže rozpor stavby s verejnými záujmami začne stavebný úrad konanie o odstránení.



kancelária starostu
10. február 2015

Dana

Zaujímalo by ma, či tieto podnety niekto skutočne rieši, pretože stavebný úrad začal konanie zjavne až po tom, čo som 6.2.2015 napísala e-mail na všetky dostupné adresy na magistráte.
13. február 2015

Darina Ružovičová

Po dlhom čase sa tuším ľady pohli,verím, že sa táto záležitosť vyrieši v prospech obyvateľov danej lokalitry a svetelná reklama bude čoskoro zrušená,kto to nezažil, nepochopí ako to silno preniká do bytov a veľmi vyrušuje ,hlavne po zotmení.
27. február 2015

Dana

Pytala som sa na stavebnom urade na lehoty. Napisali mi nasledovne:
"Stavebný úrad stanovil vlastníkovi reklamnej stavby lehotu 60 dní odo dňa doručenia výzvy na doloženie potrebných dokladov.
Po doručení dokladov a ich následnom posúdení bude stavebný úrad ďalej konať v zmysle príslušných ustanovení stavebného zákona."

To by ma zaujimalo, ako je mozne, ze vyzvali majitela k dodaniu dokumentacie v septembri a doteraz sa s tym nic nedeje. Ja by som cakala, ze, ak ich vyzvali a nic nedodali, proste im nariadia to odstranit.
16. marec 2015

Ružovičová Darina

Prajem dobrý deň.
Touto cestou sa chcem poďakovať kompetentným za kladné vybavenie našej sťažnosti. Tento víkend svetelná reklama prestala blikať a svieťiť, z okna vidím, že je odpojená. Máme z toho velkú radosť. Dúfam len, že to nieje dočasné. Pekný deň prajem. Ružovičová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania