Tri neopravené prekopávky cez hlavnú cestu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Richard Drutarovský 08. septembra 2014

Na ulici Pod Willec hôrkou sú tri už dlhšie nevyasfaltované prekopávky po prekládke elektrického vedenia, naprieč vozovkou. Pravdepodobne ide o rozkopávky, ktoré urobila firma pracujúca na výstavbe štvorprúdovky od mestskej haly ku ZVL.

Prosím o dokončenie prác na rozkopávkach, t. j. o spätné zaasfaltovanie. Myslím, že by to mala zabezpečiť stavebník, kvôli ktorému to bolo rozkopané.

Prekopávky sú tri, stačí sa orientovať podľa obrázkov. Na lokalizačnej mape je vyznačené len miesto jednej z nich, keďže viac miest naraz sa nedá vyznačiť.

09. september 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
06. október 2014

Odpoveď samosprávy

Na Ul. Pod Wilec hôrkou sa realizovala preložka inžinierskych sietí (verejné osvetlenie, VN, NN rozvody) na stavbe „I/68 Prešov, odb. Škultétyho – ZVL“, ktorej zhotoviteľom výkopových prác je firma HANT BA DS, a.s. Považská Bystrica.
Na základe podnetu zamestnanci Sekcie stavebného úradu a urbanistiky, oddelenia dopravy, energetiky a životného prostredia vyzvali zhotoviteľa stavebných prác o odstránenie týchto nedostatkov vykonaním spätných úprav na miestnej komunikácií. Následne dňa 24.09.2014 sme vykonali miestne šetrenie, na ktorom bolo zistené, že rozkopávky na miestnej komunikácii zhotoviteľ stavebných prác uviedol do pôvodného stavu.
Ďalšie tri priečne rozkopávky, ktoré boli realizované v úseku od mosta na Ul. Pod Wilec hôrkou po konečnú zastávku MHD na Budovateľskej ul. budú zabetónované do nivelety miestnej komunikácie z dôvodu, že v tomto úseku bude realizovaná v priebehu r. 2015 celková úprava v celej šírke a dĺžke miestnej komunikácie v rámci stavby „I/68 Prešov, odb. Škultétyho – ZVL“.

Vážime si pozornosť, ktorú ako občan venujete svojmu okoliu, ako aj snahu o zlepšenie kvality života v našom meste.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania