Komárovská-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Kristína Hodásová 18. júla 2021

Dobrý deň, bývam na Baltskej ulici a smerom z Komárovskej ulice ide dennodenne neznesiteľný hluk dlho do nočných takmer až ranných hodín. Neviem či ide o nejaký bar alebo o arogantných susedov. Treba brať ohľad na to, že jednak je leto, spíme pri otvorených oknách, ale máme ja malé deti (ja aj jedno ďalšie na ceste a potrebujem kľud), sme pracujúci ľudia, ktorí by si radi oddýchli po celodennej práci a hlavne myslím že zákon jasne hovorí kedy platí nočný kľud. Toto nie je jednorazová akcia ale problém na dennom poriadku. Od mesta je maximálne nezodpovedné, že toto nerieši ani mesto a ani nijaká okoloidúca hliadka nezareaguje, pritom to musia zaregistrovať. Prosím o vyriešenie situácie, ďakujem

19. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Na základe Vášho podnetu „Komárovská – vandalizmus-rušenie nočného pokoja“, Vám oznamujeme, že nakoľko ste presnejšie neuviedli, z ktorej prevádzky, alebo rodinného domu ide dennodenne neznesiteľný hluk, mestská časť nevie vyzvať vlastníka k náprave a preto je potrebné zavolať v danom čase mestskú políciu, aby priestupok riešila.
Mestská časť písomne vyzve mestskú políciu o pravidelné ohliadky na ul. Komárovská vo večerných hodinách z dôvodu rušenia nočného kľudu.

S pozdravom

Odd. ekonomické
a správy majetku
19. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

V prípade nadmerného hluku, či už od obyvateľov alebo prevádzky, je potrebné sa obrátiť na Mestskú políciu hl. mesta SR Bratislavy na čísle 159.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania