Výstavba nového objektu na zúženom chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Neriešený
meno
Abc 10. septembra 2014

Na Kremeľskej ulici (čo je hlavná ulica) v MČ Devín teraz stavajú nový objekt na mieste zbúranej garáže. Na tomto mieste je pritom zúžený chodník, bolo by žiadúce stanoviť stavebníkovi posunutie stavby aspoň o 0,5 metra ďalej aby sa tam chodník mohol rozšíriť. Je to využívaný chodník, nachádzajú sa tu zástavky MHD. Ak stavebník nebude súhlasiť, pristúpiť k odkupu alebo vyvlastneniu. Starostka by mala využiť šancu na rozšírenie chodníka pre vybudovanie bezpečného chodníka.

11. september 2014

Di

Chodník na Kremeľskej ulici je v hroznom stave, miestami sa vôbec nedá prechádzať. Ak je tu chodník zúžený, mala by starostka využiť situáciu na jeho rozšírenie. Čo máme my chodci chodiť po ulici? najlepšie riešenie by bolo dostať elektrinu do zeme, aby z chodníkov zmizli aspoň tie stĺpy elektrického vedenie. To by sme ale chceli veľa v tejto krajine, kde si zodpovední úradníci vyvážajú **** v aute a chodci ich nezaujímajú.
16. október 2014

tzv.sme12345

sucasna starostka bude zvolena aj na dalsie styri roky. uz je to tak.
14. máj 2021

Rudolf Latka

Myslim ze islo o rekonstrukciu na existujucich zakladoch, takze podnet nieje moc opravneny. Problem je v tom ako bola zrealizovana cesta pri rekonstrukcii, urobili ju tak aby isla priamo ignorujuc sirky chodnikov, tie maju niekde ani nie pol metra... To ze cestu posadili niekde aj o 30cm nizsie ani nehovorim.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania