Smetisko na ulici Hálova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Oto Stahl 10. septembra 2014

Dobry den, na Hálovej ulici oproti restauracii Magdalen sa už niekoľko mesiacov hromadia odpadky na ulici. Evidentne jeden z najomcov obchodneho centra naproti nemá kľúč od kontajnerového stojiska. Smeti su rozfúkavané po sídlisku a nepríjemne zapáchajú a viacerí obyvatelia tam už aj videli potkany.

15. september 2014

Oto Stahl

Dobry den, nie je mozne ulozit aktualizaciu - stale mi pise ze davam nespravny format obrazku, hoci ziaden obrazok neprikladam - tak pisem sem. Tri dni po uverejneni podnetu kopa smeti z ulice zmizla. Domnievam sa ze to urobil asi spravca budovy kedze na vedlajsom kontajnerovom stojisku pribudli rucne pisane vyzvy na udrziavanie poriadku.
16. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
správcov uvedeného kontajnerového stanovišťa sme ešte koncom augusta vyzvali k vykonaniu nápravy. To oni sú zodpovední za stav, v akom sa stojisko nachádza. Ak v stanovenom termíne nepríde k náprave, mestská časť začne správne konanie vo veci uloženia pokuty za porušenie Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 2/2014 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
01. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
správcovia kontajnerové stojisko vyčistili.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
01. október 2014

Oto Stahl

Dakujem za odpoved

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania