Vyrubane stromy

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
JanaN 14. septembra 2014

Dobry den, chcem sa spytat, preco boli vyrubane stromy pri skolke ALFA? Mali na to brigadnici povolenie?

14. september 2014

natura

To snad nie je pravda toto !!!
14. september 2014

natura

a este sa budu na fejsbuku chvalit aku brigadu oni urobili. viac skody ako uzitku. babraci.
15. september 2014

Moncsi

Mňa by zaujímalo akým právom kopírujete fotky z FB a dávate ich sem.
15. september 2014

rudi

pani Bognarova skoda, ze vas viac trapia fotky, ako tie stromy.
15. september 2014

Jozko

Ked sa niekto registruje na facebooku, tak si musi pred okliknutim registracie precitat ich vseobecne podmienky. Tam sa okrem ineho pise ze ak pridas fotku na facebook, automaticky davas suhlas na jej pouzitie, kdekolvek, kedykolvek.
15. september 2014

Matej

Mamicky a oteckovia, mali by ste vedet, ze ihlicnate stromy cisto z praktickeho hladiska nie su najvhodnejsie do arealu skolky. Deti sa rypu vsade a akurat budu mat dopichane prsty od ihlicia. Celorocne je z takych stromov mnozstvo bordelu a nerastie podnimi trava. Mali by sa nahradit podla mojho nazoru listnacmi. Alebo cisto prakticky ten strom zavadzal. Vysadia druhy.
15. september 2014

izidor

Siel som dnes okolo. aj na skolke aj na kvalovej vile sa maka o106 aj ked je sviatok :-). len aby sa nepomylili komu to budu fakturovat :-D.
15. september 2014

Monika

Pán rudi, mňa tie fotky netrápia, dôvod prečo sa stromy vyrezali máte uvedený nižšie, a pán Jozko, možno sa tu oháňate pavidlami, ale už zo slušnosti by som niekoho fotky nekradla.
15. september 2014

natura

ten dovod nema ziadne opodstatnenie, hlavne ked vyrubali len polovicku tych ihlicnanov. ci druha polka sa uz nezmestila na vlecku? Ihlicnate stromy su beznou sucastou skolkarskych a skolskych arealov. Vyrubat kvoli tomu vzrastle stromy, ktore plnili svoju funkciu napadne len barbara. Nie je vhodne vysadzat pichlave kriky, ako napr. drac a samozrejme jedovate.
17. september 2014

Odpoveď samosprávy

Ako ste sama uviedla, jedná sa o objekt budúcej materskej škôlky, kde z hľadiska bezpečnosti malých detí bolo nevyhnutné odstrániť stromy, ktoré boli suché resp. boli nahnuté a hrozilo ich vyvrátenie. Taktiež boli odstránené stromy v tesnej blízkosti stien a okien budovy, ktoré ju poškodzovali, najmä strechu, ktorá pretekala a bola nutná jej oprava.

Ing. Viera Kolozsváriová
vedúca odboru údržby
MsÚ Senec
22. september 2014

Tomo

Carlos pred volbamy finisuje :-), kedy sa stahuje ? Dufam, ze 16/11/2014
23. september 2014

Sencan

Tak je dufam, ze 16.11. sa vystahuje :-P
30. september 2014

lesnik

Zaujimalo by ma, ze ked ma firma taky sklz, preco nepracuje cez vikend. v nedelu tam nebolo ani nohy (vedla na chate sa pracovalo). mohli robit vo vnutri nikoho by nerusili. ved to je v takom stave, ze ani do vianoc to nebude. navezene su tam vracia cementu, dlazba, vsade osekane steny, vsade kable visia. hlavne ze bolo treba rychlo stromy vytat. najdolezitejsia robota.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania