Odporný plot pri škôlke - Jeséniova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Karol Bujaček 11. septembra 2014

Plot pri škôlke je zarastený burinou a rozpadáva sa. Naučme deti, že takto to vyzerať nemá. Ukážme im, že cesty a chodníky by mali byť udržiavané.

Je to z ulice Bárdošova.

22. september 2014

Mária

Škôlka je o to smutnejšia, že okolo žiaden chodník nie je a mi kráčame s kočíkmi a malými detmi po tom, čo tam zostalo... "VIP koliby" si robia metrové múry na úkor chodníkov a stavebný úrad Nového mesta im to pekne žerie...
01. október 2014

Karol Bujaček

Burina čiastočne vytrhaná. Odpadky pri plote zostali. Plot aj naďalej v dezolátnom stave. Rozbitý rozvádzač (?) pri plote.
06. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. V súčasnej dobe sa realizuje nadstavba MŠ Jeséniová, čo si vyžaduje značné finančné náklady. Jedna časť plota už bola opravená, zvyšok sa bude realizovať v budúcnosti.


Ing. Natália Kudláčová
24. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Dňa 16.10.2014 školník odstránil burinu okolo škôlky.

Ing. Natália Kudláčová
27. október 2014

Karol Bujaček

17. 10. bola burina najzaj vytrhaná. Ďakujem.
28. október 2014

Mária

Ako som už písala hodil by sa tam chodník namiesto tej prepadnutej cesty plnej vody. Deti mi tade chodia pešo, viem o čom píšem. Väčšinu cesty žiaľ absolvujú po ceste, kedže mestu chýbajú chodníky, ale jedno viem bytovky a magavilky tie rastú ako burina po daždi. Ešte je problém v tomto úseku kamery na obriom múre. Monitorujú naše deti a ich zvyklosti. Som zvedavá kedy sa nejaký úchyl schovaný za múrom na nich vyvalí, potom sa už v tejto mestskej časti neudržím. Viete vôbec niekto kto vlastne býva za tým väzenským múrom?
28. október 2014

Karol Bujaček

Chodník by sa tu naozaj hodil. Celá cesta je veľmi úzka, na niektorých úsekoch sa ledva zmestí chodec vedľa auta, to uskakovanie „do jarku“ vôbec nie je príjemné.

Na celom úseku od škôlky až po križovatku s ulicami Júlová/Na Revíne je maximálna povolená rýchlosť 20km/h, ale očividne nie je dodržiavaná. Pritom po tejto ceste prejde veľmi veľa áut, je to predsa jedna z troch ciest vedúcich na Kolibu, ak počítam aj Krahulčiu, po ktorej je prejazd zakázaný (dopravnou značkou, taktiež často ignorovanou).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania