Vrak Wolksvagen bez známok života

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
juraj 11. septembra 2014

Vrak - nepojazdný Wolkswagen bez ŠPZ a platnej STK a EK - Ružinov -Trnávka, ul. Klatovska 7.

12. september 2014

co koho do toho

2 krat po sebe napisat zle slovo Volkswagen :)
14. september 2014

sabi

Sabi - nie je podstatné, ako je napísané slovo Volkswagen, ale podstatné je, že taký vrak nemá čo na ulici zavadzať, nech si ho majiteľ uskladní na svoj vlastný pozemok. Takéto vraky sa predsa odvážajú na náklady majiteľa na šrotovisko, tak aký je to problém? Stačí mu za stierač vycapiť oznam, že má mesiac čas na odpratanie - a za pár dní si ho majiteľ odpratá.
23. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Majiteľ vozidla bez platnej STK a EK porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. Požiadali sme políciu o lustráciu majiteľa vozidla a následne mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie kontrol v termíne do 30 dní od obdržania výzvy. Ak ju majiteľ nesplní odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.



kancelária starostu
23. september 2014

co koho do toho

pozriem sa, ako si policia vylustruje majitela :D a ako mu posle ziadost nech si ho ako pise sabi odprata :D
24. september 2014

juraj

Pre: co koho do toho. Môj(a) milý(á) "Panis? Piza?" dúfam že ti vadí len pravopis a keď si už taký(á) odborník(čka) na slovenčinu, tak potom si svoj príspevok mal(a) začať "čo koho do toho" ale teba určite netrápi podstata veci - neporiadok a špina ........ a keď sa popozeráš poriadne nájdeš aj špz
14. október 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, je az zarazajuce, ze tento podnet hybernuje viac ako 5 ROKOV a nikto nemal chut/silu/neviemco informovat verejnost o stave (vy)riesenia
inspirovany vlastnym "research-om" ku podnetu 12227 som sa na Klatovsku 7 vybral overit svoju hypotezu, ze vrak bol davno odtiahnuty (odstraneny, recyklovany, atd.)
je to naozaj tak, predmetny Volkswagen sa na Klatovskej 7 a ani v sirsom verejnosti dostupnom okoli nenachadza
nebol ani na tomto nechutnom vrakovisku https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/57614/odstavene-vraky-aut
fotografoval som z odstupu, z domu oproti (asi Klatovska 2) na mna brechali 2 ozrutne psiska a pozoroval nejaky pan, ktoreho som rozhodne nechcel provokovat (tuto lokalitu by som diplomaticky oznacil slovom "obskurna")
ak administrator uzna za vhodne, podnet oznaci ako VYRIEŠENÝ (alebo uzavrety, v kazdom pripade sme v cieli, hura!)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania