Popradská-semafor-nefunkčný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Dobry den, rada by som sa opytala, aky je dovod vypinania semaforov na vrakunskej, popradskej a gagarinovej ulici uz o 21:00. Neviem ci osoba, ktora o takychto veciach rozhoduje, pozna tuto lokalitu, ale v uvedenom case je aj v tejto casti Bratislavy velka premavka. Hlavne krizovatka na gagarinovej pod dialnicnym mostom urcite nie je idealne miesto na vypnutie semaforov tak skoro. Dakujem za vyjadrenie

02. august 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
18. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
04. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zapínanie a vypínanie križovatiek navrhuje autorizovaný projektant križovatky. Uvedený návrh následne odsúhlasuje Krajský dopravný inšpektorát. Pri určovaní doby prevádzky sa vychádza zo sledovaných intenzít dopravy počas celého dňa. Po spustení cestnej dopravnej signalizácie sa následne vyhodnocuje tento režim prevádzky. V prípade nevhodného nastavenia sa doba prevádzky upravuje. Do rozhodovania vstupuje aj priestorové usporiadanie križovatky a bezpečnostný rozhľad zo všetkých smerov.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania