Drieňová-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Peter Holenda 05. augusta 2021

Je streda 4.Augusta 21:44, prsi. Vonku sa aj tak ozyva hlucna hudba zo Strkovca.Koncerty boli v piatok, sobotu a nedelu. Vazeny pan Chren alebo osoba ktora to schvalovala spolu s Inpark sro sa asi rozhodli spravit z Ruzinova velmi unfriendly miesto pre mlade rodiny.ktore chcu mat trochu pokoja po celom dni. Mozno by sa spravali inak keby to bolo pod ich oknami ak nie mylsim si ze peniaze nesmrdia nikomu z nich. Slusne ziadam o obmedzenie tohoto otravovania predtym ako podam podnet na RUVZ nech sa meraju pravidelne hladiny hluku pocas koncertov na Drienovej ulici co je obytna zona.

05. august 2021

Michal Hajduk

Ak to bolo iba do 22:00..tak?
05. august 2021

Common Ennemy

Ja som síce v predchádzajúcom príspevku ohľadom koncertov na Štrkovci bol skôr na strane kultúry, na druhej strane musím uznať, že teraz bolo 6 dní 4 akcie na Štrkovci. A asi by to chcelo do budúcna nejaký kompromis, aj keď mne osobne to nevadí a bývam pri jazere. (kompromis typu, víkendy do 22.00, týždeň do 20.00, 2 koncerty týždenne alebo niečo podobné)
06. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rozumieme Vášmu znepokojeniu, ale nočný kľud je od 22:00 – 06:00. Mimo týchto časov, nevie zasiahnuť ani mestská polícia, ktorá má pri rušení nočného kľudu kompetencie konať. Pokiaľ hluk pretrvával po 22:00, prosíme Vás, aby ste sa obrátili na mestskú políciu na čísle 159. Mestská časť nevie v takýchto prípadoch konať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
07. august 2021

somár rámos

Ja tomu tiež rozumiem.Čomu nerozumiem ,je prečo vás zamestnávajú na MÚ ,ešte k tomu na komunikačnom . O hlukových limitoch ste už počuli, alebo máte fšetkých ľudí za tupcov?
Peter ,obráť sa na RUVZ,ale nie s podnetom ,ale sťažnosťou. Doporučujem sťažnosť odniesť osobne (p. Holíková, p.Dvoŕáček), a hodiť s nimi reč.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania