M. Schneidera Trnavského-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý

Neustále rušenie nočného kľudu buď na pumpe alebo za pumpou. Prosíme mesto aby to začalo konečne riešiť deje sa to tu už roky…

09. august 2021

somár rámos

Je leto ,aby som odbremenil ťažko pracujúcich úradníkov ,píšem , bez nároku na plat ,za nich- Mestská časť(mesto ) nemá kompetencie na riešenie vami uvádzaného problému. V prípade ,že v budúcnosti bude tento stav pretrvávať, doporučujeme volať Mestskú políciu, t.č. 159.
Stav sa ,že v podobnom duchu ti (ak teda ) odpovedia. Samozrejme môže to byť obšírnejšie ,dá sa do toho zamontovať súkromný pozemok ,kde nemá úradník právomoc ,potom položia obligátnu otázku ,či sa tak deje do alebo po 22 hod. , či nie si precitlivená ,je predsa leto , a určitý diskomfort treba zniesť ,šak treba žiť, atakdále ,fantázii sa medze nekladú
10. august 2021

Odpoveď samosprávy

Mesto zriadilo v súlade so zákonom príslušnú inštitúciu, ktorá ma zákonné oprávnenia konať v takýchto prípadoch - Mestskú políciu. Riešenie je veľmi jednoduché. Stačí ich v prípade rušenia nočného kľudu zavolať. Robia tak kedykoľvek v prípade potreby na základe upozornení občanov, najmä telefonických. Mesto ani mestská časť nemajú zákonom zverené kompetencia konať v tejto veci.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
10. august 2021

somár rámos

Škoda ,že to mesto tej príslušnej inštitúcii zriadenej so zákonom zabudlo oznámiť .Teda to ,na čo bola oná in štitúcia zriadená.
A ty milá Ivanka čo si na mňa zlá ,šak som ti ľudsky ozrejmil ako ti úradný šimeľ odpovie .a mýlil som sa?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania