Park Sadová vo výstavbe

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Andrej 17. septembra 2014

Prestavba parcika na Sadovej stala podla spravy v novinach 90 000...Prestavba zacala v juni,avsak doteraz je v nedokoncenom stave a uz niekolko tyzdnov sa tam nic nedeje.Iba chodci musia chodit po doskach...Malo to byt hotove do Septembra...Preco sa musim zrazat s protiiducimi na doskach? Na fotke je vidno aj psickara,ktory sa musi uspokojit so staveniskom...Chybaju zavori, oznacenie staveniska atd...

17. september 2014

Andrej

Dnesny stav 17.9. 14:00...Deti sa hraju na stavbe a tabula informujuca o uprave alebo prestavbe, ta tam nie je.
25. september 2014

Andrej

Prace prebiehali a prebiehaju velmi pomaly...
01. október 2014

Andrej

Aspon nejake vysvetlenie k danej situacii?
01. október 2014

Andrej

Aspon nejake vysvetlenie k danej situacii?
02. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Aj keď sa revitalizácia parčíka na Sadovej začiatkom leta sľubne rozbehla, práce museli na niekoľko týždňov prerušiť. Ukázalo sa, že pôvodne navrhované svietidlá by neboli dostatočne odolné voči vandalizmu, preto sa mestská časť rozhodla zabezpečiť iný typ osvetlenia. Ihneď po ich obstaraní práce na úprave parčíka dokončia a obyvatelia sa dočkajú upraveného zeleného priestoru medzi obytnými domami.

Ing. Natália Kudláčová
02. október 2014

Andrej

Dakujem za opdoved pani Kudlacova.
06. november 2014

Andrej

Stav k dnesnemu dnu: November 6.,: PARK stale rozostavany,stavenisko neoznacene,chyba tabula informujuca o realizatorovy prestavby...Je realizatorom firma DJS Architecture s.r.o.?Ako si vazi firma, ktora preraba park obcana (verejnu zakazku), ked nie su schopny ani upravit polamane dosky na Vajnorskej(docasny chodnik)?Vyzaduje si tento pripad podnet na stavebny urad?Prosim vas, Vajnorska je velmi frekventovana ulica a vam je ocividne uplne jedno,ako obcania maju dostojne prejst tento inkriminovany usek?Co ludia na bicykli alebo korculiach?Dufam,ze sa podnet dostane az k samotnemu starostovi nasej mestskej stvrte...
21. december 2014

Matej

Dobrý deň. Nedávno bolo osadené osvetlenie, na ktoré ste sa dlhodobo vyhovárali. Chcel by som sa opýtať ako prebiehal návrh tohto riešenia osvetlenie. Lebo podľa mňa nespĺňa podmienky pre vysokú svietivosť. Byty s oknami do parku musia mať doma svetlo ako cez deň. A ešte by som sa chcel opýtať na energetickú náročnosť týchto svietidiel, kedže sa nejedná o LED svietidla aké som očakával. O dĺžke opravy parku sa už vyjadrovať ani nebudem. ďakujem za odpoved.
05. marec 2015

Ján Gordulič

Zdravím,

tiež chodím denne okolo parčíka. Je marec a stavenisko jeďalej staveniskom, len je osvetlené krásnymi novými svetlami. Čo sa deje?
05. marec 2015

Matej

krásne boli tie papiere nalepené na vchodoch pred voľbami, ktoré hovoril o tom, že predražené svetla a nehodné pre vandalov sa museli vyriešiť inak a preto sa to zdržalo. Som zvedavý čo príde teraz. Veľa snehu, mráz ...malý rozmer dlažby( dala by sa hádzať) tak sa musí vymeniť ???
22. marec 2015

Peter

Park rekonstruuje ta ista firma ako Sturovu ulicu?
23. marec 2015

Matej

Ale už sa to konečne hýbe, tak snáď to už rýchlo dokončia
14. september 2015

Matúš Čupka

Park bol koncom mája konečne sprevádzkovaný a dnes už slúži verejnosti.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania