Pečnianska - chýbajúce osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Gabi 20. augusta 2021

Ziadne lampy, ktore by svietili. Clovek nevie kam stupa a boji sa kriminalnikov.

20. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Dovoľujeme si Vás však informovať, že správu verejného osvetlenia v celej Bratislave zabezpečuje na základe zmluvy s hlavným mestom spoločnosť Siemens.
Problém jej môžu nahlasovať samotní obyvatelia cez 24-hodinový dispečing, prípadne cez elektronický formulár: https://www.slm.lighting/hsvo/p.index.jsp

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
20. august 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Siemens
20. august 2021

Gabi

Dakujem za link, na ktory som nahlasila podnet. Z mojho pohladu obcana, ktory vam plati dane, ste to mali urobit vy. Mna nikto neplati za ten cas, ktory tomu venujem. Nepaci sa mi toto prehadzovanie uloh a zodpovednost na obcana. Nebodaj to mam ist aj pozapinat a najst elektrikara? Pre nas ako obcana je zodpovedne mesto, nech si plni zmluvne povinnosti a ked ste sluzbu outsoursovali Siemensu v poriadku, ale vy mate zmluvny vztah so Siemensom a nie ja. Nabuduce vas ziadam, aby ste to do Siemensu nahlasili vy, lebo vy ste za to plateny a nie ja. Dakujem.
20. august 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
chcel by som sa admina spýtať, načo je na portáli OPS podkategória podnetu "osvetlenie", ak samospráva zadávateľov takýchto podnetov odkazuje na nahlasovanie podnetov Siemensu, ale sama takéto podnety nerieši?
Ďakujem. S pozdravom.
21. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, pán Oravec,

v súčasnosti prebieha komunikácia medzi OPS a Hlavným mestom SR Bratislava s cieľom zjednotiť postupy ohľadom nahlasovania podnetov týkajúcich sa osvetlenia.

Samotné vytvorenie kategórie na portáli nebolo podmienené len podmienkami v Bratislave, portál funguje na celom Slovensku. Do projektu OPS sú zapojené aj samosprávy, kde je osvetlenie výhradne v správe obce alebo mesta, prípadne iného subjektu ako je Siemens. Preto bez ohľadu na výsledok jednania s Magistrátom nad zrušením kategórie neuvažujeme.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že Vám záleží na stave nášho mesta a ďakujeme za Váš podnet.
Prevádzkovateľ verejného osvetlenia je spoločnosť Siemens Mobility s.r.o., ktorá vykonáva služby na základe platnej zmluvy s hlavným mestom Bratislava.
V prípade poruchy verejného osvetlenia môžu občania problém nahlásiť priamo spoločnosti Siemens prostredníctvom formulára https://www.slm.lighting/hsvo/p.index.jsp, alebo telefonicky na 24-hodinový dispečing 02/ 63 81 01 51.
Do formulára môžete vpísať číslo stožiara, ktoré sa nachádza na stĺpe verejného osvetlenia, aby pracovníci vedeli ľahšie identifikovať miesto poruchy.

Prajeme Vám pekný deň.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania