Rozbitý chodník na Matúšovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martina 19. septembra 2014

Dobrý deň,

na Matúšovej ulici pri zastávke 41 - Súbežná (v smere Búdková->Vozovňa Hroboňova) je chodník úplne rozbitý. Plánujete ho dať do poriadku? Ak áno, v akej dobe? Súčasný stav chodníka je v katastrofálny. Šla som tadiaľ s kufrom a poviem Vám, že to bol teda zážitok. Neviem si predstaviť, ako tadiaľ chodia denne mamičky s kočíkom.

Vďaka za odpoveď

08. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hlavné mesto si uvedomuje, že nie všetky cesty a chodníky sú v ideálnom stave. Oddelenie správy komunikácií magistrátu hl. mesta však vzhľadom na veľmi obmedzený rozpočet rekonštruuje prioritne tie úseky ciest a chodníkov, ktoré sú najviac poškodené.

Vzhľadom na výrazné šetriace opatrenia v rozpočte hlavného mesta z dôvodu vysokej zadĺženosti z minulých období boli nutné aj isté opatrenia na
úseku údržby zelene, údržby komunikácií a upratovaní. Vzhľadom na uvedené Vám nevieme sľúbiť, či tento úsek bude opravený v krátkom čase.

Hlavné mesto má v správe celkovo takmer 400 km ciest ktoré spolu tvoria 4 milióny m2. Na ich opravu môže využiť len tie financie, ktoré má pridelené v rozpočte schválenom poslancami mestského zastupiteľstva. Vzhľadom na obmedzený limit financií na túto činnosť sa robia opravy najviac poškodených prejazdných povrchov ciest. Poškodený chodník na Matúšovej ulici príslušné oddelenie eviduje. Jeho oprava bude zaradená do plánu opráv na nasledujúce obdobie.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
06. apríl 2021

Martin Uváček

Ako vidno z Google fotky z roku 2019, medzičasom bol tento rozbitý chodník od Hroboňovej až po zastávku autobusu komplet opravený. Akurát tu o tom nikto neinformoval. Teda podnet je vyriešený.
10. apríl 2021

Martin Uváček

Podnet je už dávnejšie vyriešený. Treba aktualizovať status.
08. október 2021

Martin Uváček

Admin Starého Mesta nereaguje?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania