Parkovisko/Neparkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
wk 19. septembra 2014

V okoli bytoviek na Ciernovodskej ulici 4 a 6 a je ostatna plocha vyuzivana na parkovanie.
Miestny urad ju vo svojich oznamoch opakovane deklaruje ako parkovisko (napr. oznam o jarnom/jesennom upratovani - umiestnenie kontajnera)

Chcel by som poziadat o doriesenie pristupu na toto "parkovisko" a jeho zoficialnenie.

Kedze momentalne je pristup len od zbernych surovin po chodniku, alebo od krizovatky Zeleznicna-Zitavska, opat po chodniku. Cize v oboch pristupoch sa jedna skor o provizorium a ohrozovanie chodcov.

Preco samosprava nespravi oficialnu prijazdovu cestu, tak aby sa predislo koliznym situaciam, kedy je chodec na chodniku sledovany autom?

Dakujem

17. november 2014

hrasko

preco je tu zmazana diskusia???
01. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že Vám v minulosti nebola poskytnutá odpoveď. V súčasnosti developer osadil oplotenie na predmetnom pozemku. Okresný súd Bratislava nariadením neodkladného opatrenia prikázal developerovi zastaviť akékoľvek ďalšie aktivity súvisiace s pokračovaním vo výstavbe bytového domu pod marketingovým názvom RosenHaus na predmetnom mestskom pozemku. Zároveň ho má vrátiť do pôvodného stavu, teda je povinný odstrániť a vypratať všetky veci, ktoré vniesol, umiestnil alebo akýmkoľvek spôsobom inštaloval na mestskú nehnuteľnosť a má sa zdržať užívania, vstupu, vjazdu, prechodu či prejazdu pozemkom. Developer podľa nás nemal preukázaný vzťah k mestskému pozemku a jeho stavba tak bola neoprávnená. Nakoľko vlastníkom pozemkov je Hl. m. SR BA, požiadame kolegov z magistrátu o odpoveď na Váš podnet.

S prianím pekného dňa
Kto? Magistrát hl. m. SR BA

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
01. február 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania