Olejkárska-nevhodné umiestnenie zastávky

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

V riešení

Navrhujem kvôli bezpečnosti presunúť zastávku Olejkárska pri Novom SND na miesto zastávky autobusu 78 (Nové SND). Pre zlé umiestnenie zastávky Olejkárska v zákrute (je to blízko vchodu do Eurovei) luďia nevyužívajú priechody pre chodcov (je to buď zachádzka, alebo je treba sa kus cesty vrátiť) a skracujú si cestu do Eurovei prebiehaním neprehladnej zákruty. Presunom všetkých spojov na zastávku autobusu 78 (nástup = výstup) by nebolo nutné prechádzať cestu a minimalizovalo by sa riziko vážnej dopravnej nehody.

26. august 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
02. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
25. október 2021

Odpoveď samosprávy

dobrý deň.
Pokiaľ nemáme inú zastávku, tak nemáme ani inú možnosť ako zastavovať. V rámci projektu električkovej trate na Pribinovej si však strážime, aby nové zastávky už boli s dobrými pešími väzbami.
Ďakujeme za Váš podnet.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
25. október 2021

Haky

Nestačilo by iba zmeniť smer príjazdu k - a odjazdu od Eurovei? Že by všetky spoje prichàdzali na zastávku autobusu č.78 (kt. už existuje) aj z nej odchádzali? Skúste to ešte zvážiť. Aby to bolo skôr ako po výstavbe el. trate. Pretože ak to zostane v tomto stave a ak sa tam stane nešťastie, potom bude neriešenú situáciu musieť Dopravný podnik obhájiť pred verejnosťou.
05. jún 2023

Tomas Mahi

Pribinova-priechod pre chodcov-chýbajúci

Dobry den,
Poprosil by som vas o pridanie dalsieho priechodu pre chodcov k autobusovej zastavke "Nove SND". Jediny priechod v okoli je umiestneny v opacnom smere cesty ludi ktori na zastavke vystupia, kedze vacsina smeruje do SND alebo Eurovei. Ludia si musia nadist 150m co samozrejme malokto spravi a ludia radsej prechadzaju priamo cez cestu, co je nebezpecne pre kazdeho.
05. jún 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania