Prepadanie chodníka na Hlaváčikovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Henrieta 20. septembra 2014

Vo dvore Hlaváčiková / Veterenicová ulica (podľa dostupných informácií ide o chodník zverený do správy MČ, ktorý sa prepadáva) zvačujúca sa diera zachytáva zeminu z výdatných dažďov, drží sa tam voda. Riziko zodpovednosti za škodu v prípade úrazu občana. Ide o prechodový frekventovaný úsek, kde sa pohybujú najmä deti, mamičky, čím Vás ako správcu chceme v mene spoločenstva vlastníkov na Hlaváčikovej ulici 16-18 požiadať o opravu. Ďakujeme

27. september 2014

Jozef

Ja len doplnim. V zime tam zamrzne voda po celej sirke chodnika, co ani nemusim pisat ake je to nebezpecne. Vacsinu casu sa tade neda prejst bez toho aby ste sa nezaspinili., nepomoze ani ked to chcete obist cez travnik. Ide zima, tak nech je to okamzite opravene. Ked dokaze starostka dat uplne zbytocne na bezecku drahu 70 000 Eur, co sa vyuzije na par hodin tyzdenne alebo predrazenu a tiez zbytocnu rekonstrukciu namestia pri ZS Dubceka, tak par stoviek EUR sa urcite najde.
01. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na predmetnom priestranstve bude vykonaná obhliadka pracovníkmi MÚ a následne vykonané práce, ktoré zabránia státiu vody v prepadnutých miestach. Horizont opravy odhadujeme v priebehu cca dvoch týždňov.

Za podnet ďakujeme.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
17. október 2014

Henrieta

Dobrý deň ,
rada by som nasmerovala Vašu pozornosť - ako vyzerá chodník po daždi, aj dnešnom. Mamičky s kočíkom, starí ľudia nemôžu tade chodiť. Žiaľ aj auto sa radšej vyhne mláke a ničí nám okolie, aj napriek tomu, že je tu zákaz vjazdu.
Obyvatelia Hlaváčikovej 18 pri takomto povrchu chodníka musia využívať bránu z hlavného vchodu.
Kedy reálne vidíte priestor na opravu chodníka ?

Oceňujem aktivitu MČ pri oprave výtlkov na Hlaváčikovej.

Ďakujem
18. október 2014

Henrieta

Zmena stavu - dnes prišli opravovať chodník.
Ďakujeme samospráve za jej korektný prístup k potrebám občanov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania