Námestie hraničiarov - neoznačená cyklotrasa


Uzavretý
meno
Tomáš 12. septembra 2021

Na novovybudovanej úzkej cyklotrase sa pohybujú desiatky chodcov denne, často ženy s kočíkmi a blokujú cyklistov. Týmto chodcom neprekážajú ani dopravné značky na tyčiach či na vozovke ani zelená farba. Bolo by vhodné tam mať každý deň hliadku na 12 hodinovej zmene od 8h do 20h, nakoľko volanie hliadky na pohybujúcich sa chodcov je neriešiteľné.

12. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
12. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
13. september 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP boli o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na riešenie tohto problému v tejto lokalite.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Aj napriek tomu je potrebné v prípade, ak občania majú podozrenie z páchania akéhokoľvek priestupku, ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
31. október 2021

Tomáš

20 chodcov za hodinu po 12 hodín denne a 50 € pokuty je 12 000 € denne na pokutách. Za mesiac je to 360 000 €. To je na platy 180 nových príslušníkov mesačne. Problém s kapacitou by sa vyriešil za 2 mesiace ak by tam denne stáli 2 policajti. Treba sa prestať vyhovárať.
22. november 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav. Nikto sa na nič nevyhovára. Uvádzam skutočný stav. Pekný deň

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania