Čierna skládka na ul. Pod Rovnicami 29

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

Nedaleko zoschol a zlomil sa strom. Niekto to spilil a odložil nabok. Ale už to nikto neodpratal, len pribúdajú ďalšie smeti.

12. september 2021

Martin

Možno by stálo menej energie hodiť tie veci do kontajnera ako zakladať tento prispevok...
12. september 2021

Karlovešťan

Pristavte velkoobjemovy kontajner a nemám problém naložiť. Čierne kontajnery si platíme na odpad z domácnosti bytov a nie aby tam šiel odpad zo záhrad zo súkromného pozemku osoby, čo býva cez ulicu na dome. Teraz tam pribudla aj paleta. Ľudia zobuďte sa a skladkujte si na svojich pozemkoch.
13. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Objemny odpad a jeho likvidaciu odstupujeme spravcovi, odvoz konarov zabezpeci nas podnik VPS.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
13. september 2021

Martin

Fakt mi nenapadlo označiť konáre na kôpke ako čiernu skládku. Myslel som samozrejme ten kufor, ktorý tam pravdepodobne dal niekto z vaších susedov a nemyslím si, že za účelom založenia čiernej skládky :-D
14. september 2021

Karlovešťan

To je jedno či som to označil ako čiernu alebo inú skládku, ale dôležité je že sa to dostane ku kompetentným a odprace. Existuje pravidlo, že kde je jedna kopa, tam začnú ľudia hádzať ďalšie odpadky. Čím dlhšie tam tá kopa bude, tým viac tam toho pribudne. Tie kufre na druhý deň zmizli, ale pribudli nejaké dosky a europaleta. Žiaľ nie je v mojej moci to vyriešiť, jedine tak že sa to odprace celé naraz. Ak si myslíte že to dáte, tak nech sa páči, adresu viete, kopa tam stále stojí.
15. september 2021

Martin

Akurát ten kufor nezmizol na základe toho, že bol založený tento príspevok. Ale ono je to o ľuďoch, jednoducho niekto si vyhrnie rukávy a niečo spraví a niekto píše príspevky a má pocit koľko toho spravil. Ja mám radšej tú prvú skupinu ľudí.
Inak ten strom je časť toho stromu na ktorý ste založili príspevok niekedy na jar a stále nie je vyriešený. Tak ono sa to tak nejako rieši samo :-) a netreba byť ani prehnane bystrý, stačí si pozrieť pár informácii, aby človek pochopil súvislosti a pochopil prečo je to tak. Ale to je zase o ľuďoch niekto si zistí informácie aby vedel ako situáciu riešiť a niekto založí prispevok, lebo sa mu nechce nič zisťovať a zbytočne zabije čas niekoho iného. Ale OK chápeem, každý sme iný len to chce naučiť sa pozerať na veci aj z inej strany...
15. september 2021

Karlovešťan

Ten strom má byť na jeseň zotaty, bol oznam na strome. Zrejme polovička stromu dostala porážku. Nebudem tu písať o tom čo som vykonal iniciatívne sám... ale myslím že táto aplikácia nie je aby som sa niečím vychvaloval, alebo vyplakaval čo je zlé. Ale slúži na to aby sa dostali informácie ku kompetentným. Ja si žiadne zásluhy neprisudzuje. No všetci sa zjavne tvária, že tam tú kopu nevidia. A tí čo ju videli, tak len pridali... Ak som ja ten, nad ktorým sa tu pozastavujete, tak je to smutné.
15. september 2021

Martin

Aspoň v jednom sa zhodneme je to smutné...
22. september 2021

Karlovešťan

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania