Prístavná-zvislá značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Národná diaľničná spoločnosť

V riešení

dobrý deň. u nejaku dobu jazdime v smere z prístavného mosta na bajkalsku a Podunajske Biskupice cca 4 týždne min a tuto znacku neodznacil nikto. bol som svedkom skro doat vaznej kolizie ked kamion zazmetkoval lebo znacka. som zvedavy ako dlho bude trvat vyriesit tento podnet.

10. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. september 2021

Jimmy van Groenewegen

Dobrý deň, podľa mňa je správne, že je značka prekrytá (dokonca sa mi zdá že bola práveže prekrytá po spustení zjazdu na Bajkalskú). V pôvodnom stave (pre výstavbou R7) sa jazdilo z pravého pruhu na Bajkalskú a z ľavého na Bajkalskú/Slovnaftskú a ten stav reflektovala aj značka. Teraz sa jazdí na Bajkalskú len z pravého pruhu a na Slovnaftskú/búducu R7 sa dá ísť z pravého aj ľavého pruhu. Ak by ostala značka odokrytá, tak by mylne informovala vodičov, že sa dá ísť na Bajkalskú aj z ľavého pruhu (kvôli tomu je tam aj tá vodiaca koľajnica). Myslím, že správne navádzanie je dočasne ošetrené žltými smerníkmi.
11. september 2021

Gabriel

dobrý deň. tak potom pri tej spuste vymeny dopravneho znacenia krore sa pri tychto zmenach udiali nieje na mieste ze pri otvoreni zjazdu teda aj po kolaudacii nemohlo byt umiestnene spravne znacenie? ako sa ma vodic jtory to nepozna sprave zaradit? tabule oznacujuce jazdne pruhy su v nedohladne spravneho zaradenia a ci vobec odbocenia.
12. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Národná diaľničná spoločnosť
14. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dovoľte, aby sme Vás informovali, že v danom mieste sú ciele na dopravnej značke prekryté správne. Smerovanie vodičov k jednotlivým cieľom je uskutočnené dočasnými smerníkmi v rámci stavby D4/R7. Po zrealizovaní pripravovanej aktualizácie dopravného značenia budú vodiči navádzaní na zaradenie sa do odbočovacieho pruhu. Pri zjazde z D1 si budú môcť následne vybrať, či budú pokračovať na R7 alebo pôjdu na Bajkalskú ulicu. Druhý, vonkajší odbočovací pruh bude vodičov smerovať na R7 bez možnosti zísť na Bajkalskú ulicu.

S úctou

MEDIA TÍM NDS
14. september 2021

Gabriel

a co tak ked uz otvorite novy usek ho aspon docasne oznacit spravne? odbocka bajkalska sa prepokladam nezmeni tak preco neni odlepena a odbocka na Podunajske ked je dosacna tak potom preco v pozadi , ked uz je neskoro tam moze byt?
03. október 2021

Gabriel

ha. a hlavne ze to teraz zdemontovali. 🙈
20. júl 2022

IVAN

Už tam je?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania