Černyševského-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Dobrý deň . Tento týždeň nám menili parkovanie. Ak by auta parkovali podľa vodorovného značenia, tak medzi parkovacím miestom a odpadovou násobok na sklo nie je dodržaná vdzdilenost 3,5m, ktorá je minimálna na bezpečný prejazd hasičov. Odporúčam odpadové nádoby premiestniť na parkovacie miesto hneď vedľa kontajneroveho stojiská, oproti vchodu do bytového domu Cernysevskeho 11. Mrzí má že parkovanie bolo zmene ešte pred zmenou dopravy, pretože aktuálna zmena parkovacích miest bola upravená na jednosmernú premávku.

12. september 2021

Miro Kulich

Pridávam ďalšie fotky.
16. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Daná ulica patrí, resp. bude patriť do celomestskej parkovacej politiky. Miesta vykresľuje mestská časť, avšak na základe projektov od Magistrátu. Projekt je schválený dopravným inšpektorátom.

Otázky je teda potrebné smerovať na Magistrát, konkrétne na mail [email protected].
Platí však, že:

1. na danom území bude vykreslené každé jedno miesto, na ktorom je možné podľa cestného zákona a noriem parkovať.
2. K zmenám v parkovaní boli zo strany Magistrátu zrealizované dve stretnutia priamo na Dvoroch 4 a podnety sa zbierali aj cez FB stránku.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
22. september 2021

Miro Kulich

Dobrý deň, Odpoved o možnosti pripomienkovania, ktorá bola slabo odkomunikova, nepovažujem za vyriešenie problému. Preto žiadam o otvorenie môjho podnetu a eskaláciu na nadriadeného, pretože zamestananec nebol správne zaškolený na svoju pozíciu. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania