Trnavská cesta-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti


V riešení
meno
Peter 16. septembra 2021

Kazdodenny pohlad na bezdomovcov, ktori piju na verejnosti, znecistuju lavicky v parciku a vykonavaju vsetky zakladne potreby. Okrem toho, ze je to neesteticke a absolutne nehygienicke to je aj nebezpecne lebo casto byvaju agresivni a presuvaju sa do podchodu.

16. september 2021

Tomas

Prečítajte si prosím Kocúrkovo, ktoré splodila samospráva a MsP v mojom podnete, rovnakého charakteru.

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/121072/bajkalska-verejny-poriadok-vyclenenie-hliadky-msp
17. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
17. september 2021

Tomas

Dobrý deň. To je stále dokola. Zodpovednosť sa určí na MsP, tá odpíše že sa vlastne bezdomovci ničoho nedopúšťajú ak ich neprichytia priamo pri čine. A to je problém, lebo policajt v teréne hliadkovú činnosť nevykonáva a na zavolanie býva neskoro. Čo tak presunúť zodpovednosť na Magistrát, nech vidia v akom humuse z odpadkov a ľudských výkalov musia slušní ľudia žiť?
21. september 2021

Peter

Ja som celkovo z odkazu pre starostu sklamany. Super koncept aj myslienka, ale ked kompetentny nereaguje, nic sa nedeje a podnet sa oznaci za nerieseny. Ale budem optimista, niektore podnety sa riesia (asi tie jednoduchsie). V kazdom pripade je toto velka hanba a niekto by s tym mal nieco robit. Darmo sme dali obnovit podchod a vysadzame platany pred trznicou ked sa tam zgrupuju taketo individua a spravaju sa takto.
28. september 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania