Astrová-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Zuzana Tóthová 20. septembra 2021

VPS Ružinov realizovali orez stromov, ale vykonané práce tak, ako boli zrealizované nevyriešili problém v okolí nášho bytového domu.
Stromy na severnej strane neboli vôbec orezávané a na južnej strane naďalej tienia. Topoľ na rohu domu (Astrová 20 juh) naďalej zasahuje konármi takmer do balkónov až po 5.posch. (obr.5) a úplne tieni slnko. Stromy a domy na južnej strane tienia dolné poschodia (obr.6), na čo sa obyvatelia dlhodobo sťažujú. Nálety neboli odstránené v celom rozsahu (obr.1), pričom na rohu domu (A20 juh) boli ponechané úplne a niektorá zeleň bola ponechaná úplne zbytočne (obr.4). Zároveň je potrebná komplexná kontrola stavu stromov

21. september 2021

saraja

Nekvalitne neodborne odvedená práca ponechané suché orgovány, aj suché konáre, napoly vyschnutá baza, a vôbec neriešené zarastené celé prízemie A20 až do 1.posch. orgovánmi a bazami atď. To minimum čo bolo orezané vôbec nič nevyriešilo lebo okolo sú všade vysoké stromy. Hlavne že tu boli s vysokou technikou a faktúru bude treba zaplatiť, a nič sa pre vlastníkov bytov nevyriešilo. Už neviem na koho sa obrátiť kto nám pomôže lebo MÚ nechce konat v tejto veci, a ako tu čítam nielen u nás ale aj napr. Líščie nivy - riešia podobný problém.
23. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
23. september 2021

saraja

Už preverujete 2 roky a čo ste orezali, z celého lesa Astrová 10-20 pár halúz až z 2 stromov čim sa nič nevyriešilo ??? Stromy a psi sú chránení, človek je obyčajná 0 (slovom nula)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania