Šancová-nedostatočné osvetlenie zastávky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Andrej Chromeček 21. septembra 2021

Tato zastavka nie je vobec osvetlena. Na ulici v blizkosti nie su ani ziadne poulicne lampy, Najblizsia "lampova ruzica" je az opodial v strede komunikacie Sancova, ale aj na tej svietia iba 2 svietidla z piatich, naviac je dost daleko. Najma v zime ked sa skoro zotmieva, posobi neosvetlena zastavka velmi ponuro a nebezpecne ked sa okolo nej ponevieraju rozne individua vyskytujuce sa na zeleznicnej stanici. Zastavka ktora sluzi ako vstupny bod pre mnohych zahranicnych turistov by si zasluzila poriadne osvetlenie, nehovoriac o tom ze strecha je derava a v pripade dazda neplni svoju zakladnu funkciu.

21. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
24. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
30. október 2021

Peter

Dokedy sa kompetentné oddelenie bude týmto podnetom zaoberať? To naozaj od roku 2018 (viď podnet https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/59946/osvetlenie-krizovatka-stefanikova-prazska-sancova ) nie je nikto kto je za jeden!!! pouličný stĺp verejného osvetlenia zodpovedný? Hlásené sem, hlásené na magistrát, hlásené na Siemens (cez web aj cez telefón) a nikto nič, že podajú ďalej alebo sa tým budú zaoberať.... Preposlať podnet ešte raz magistrátu.
31. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania