Poškodené vozne ČKD Tatra T6A5 na linkách 4 a 9

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

V riešení
meno
Martin CHUDY 26. septembra 2021

V rámci týždňa mobility - že nebudem jazdiť autom, ale MHD - a týmto sa vozíme. Pán primátor, pán predseda predstavenstva DPB, krásne úsmevy pred kamerami ako je MHD fajn, ste s tým spokojní? Ak by týmto mali cestovať zahraniční turisti, hanbím sa ako pes. Je to normálne? Nehanbíte sa? Ako je možné, že toto pripustíte? Ako prebieha údržba, kontrola, čistenie a dezinfekcia vozidiel MHD? Toto vozidlo č. 7944 jazdiace do Karlovej Vsi a Dúbravky: absolútny hnus, špina, čarbanice v celom vozidle. Obdobne dočarbané a špinavé o.i. vozne 7920, 7910, 7915. Divím sa, že ešte niekto vám jazdí MHD. Ja som na dlhú dobu skončil pokiaľ to nezačne vyzerať ako u kultúrnych ľudí. Prosím zareagovať a kompetentní konať a vozidlá vyčistiť. Aktérov čarbaníc odhaliť a trestať! Ďakujem.

26. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
01. október 2021

Martin CHUDY

??? či všetko je v poriadku? p. predseda predstavenstva, pán primátor - tie hnusné, špinavé a dočarbané vozidlá to tak má byť? čo v tom robíte aby sa to dalo do poriadku?
01. október 2021

A.

suhlas Martin,pristup DPB mimo vodicov a dispecerov k podnetom i zakaznikom -otras.
05. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Vandalizmus je opakujúci sa problém a aj preto sa snažíme prostriedky MHD vybavovať kamerovým systémom. "Čmáranice" nás znepokojujú rovnako ako Vás, lebo sa snažíme o prijateľné podmienky na cestovanie a takýto "umelec" zneguje celé naše snaženie.
Očistiť grafity nie je celkom jednoduchá vec, napriek tomu vynakladáme enormné úsilie a nemalé finančné prostriedky na čistenie.
Čo sa týka dezinfekcie, tak prostriedky MHD pravidelne dezinfikujeme.
Veríme, že nám zachováte svoju priazeň.
Ďakujeme za Váš podnet.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
06. október 2021

Martin CHUDY

dobrý deň odboru marketingu a komunikácie, ďakujem za odpoveď (vyjadrenie) , v skutočnosti však je všeobecné a nič nehovoriace. Elektricky sú špinavé, dočarbané a nedozvedel som sa ako kto a kedy tieto začarbané a špinavé očistí a ako pravidelne sa to realizuje . To že vynakladáte prostriedky na to to je chvályhodné avšak neviditeľné , Prosím ešte raz konajte a vozidlá vyčistite. Takýto hnus som dávno nikde nevidel ...takže dajte link kde uvádzate kedy ktorá bola umytá, zbavená čarbaníc ďakujem
17. máj 2022

Martin Uváček

Boli už menované vozne vozidlo č. 7944, 7920, 7910, 7915 vyčistené? Potrebné preposlať DPB.
20. máj 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný DPB.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania