Obsadená bežecká dráha na Štrkovci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 30. septembra 2014

Vážený pán starosta Ružinova,

V nedeľu 28.9.2014 som si bol zabehať na bežeckej dráhe na Štrkovci kde sa v tom čase konali hody. Neveril som vlastným očiam, keď som zistil, že bežecká dráha, ktorú denne využívajú desiatky bežcov z okolia je úplne obsadená stánkami v úseku asi 100 metrov. Jednalo sa o stánky asi 8 predajcov. Nechce sa mi ani veriť, že by MČ Ružinov uprednostnila komerčné záujmy niekoľkých predajcov alkoholu a nezdravého občerstvenia pred záujmami desiatok športujúcich občanov. Dúfam, že išlo len o nejaké zanedbanie zo strany zodpovedného pracovníka mestskej časti, ktorý mal dohliadnuť na rozmiestnenie stánkov? Alebo je snáď táto situácia vyjadrením postoja MČ Ružinov k podpore športu a zdravia obyvateľov Ružinova? Verím, že nie a preto Vás žiadam aby ste preverili ako k tejto situácii došlo, ale hlavne zabezpečili aby sa v budúcnosti neopakovala.

Ďakujem

30. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava-Ružinov sa týmto ospravedlňuje za vzniknutú situáciu.
Ružinovské hody sú udalosťou pre všetkých Ružinovčanov, ktoré sú len raz do roka. Vzhľadom na stiesnenosť areálu mohli nastať aj takéto situácie.


kancelária starostu
30. september 2014

Robo

Zaujimave, ze minuly rok ked som behal pocas hodov, tak draha bola volna. A areal sa odvtedy viac "nestiesnil"! Takze dakujem pekne za odpoved, cize mozem pocitat s tym ze aj o rok mozu nastat taketo situacie, pripadne aj viackrat za rok, ved aj ine akcie su pre vsetych ruzinovcanov /okrem bezcov teda/.
01. október 2014

ivan

Nemáš behať nie je to zdravé ,a môže ťa pokúsať pes.
01. október 2014

tuniak

To uz sa fakt nemaju ludia na co stazovat :-) ako bolo pisane, je to raz za rok, budme radi, ze sa tu aspon nieco deje. To ste nemohli jeden den vynechat? Alebo ist na tartan na nevadzovu?
02. október 2014

Robo

Ivan: netrep, lebo ti to zostane, a budes uz dokonca zivota len trepat ☺

Tuniak: pripravujem sa na maraton, takze bez vazneho dovodu trening nevynecham. A tie stanky tam boli nielen den ale dva.
Na tartane na Nevadzovej behavam tiez ale len kratsie intervalove behy. V nedelu som mal 14 km co by tam bolo psychicke utrpenie kruzit stale dokola. Takze dakujem za "mudre" rady, ale radsej si ich strcte za klobuk /alebo kam chcete/ Ja som tiez rad ked sa nieco deje a kludne aj viackrat za rok, ale nie na ukor inych, a zvlast ked to ide aj inac. Minuly rok pocas hodov bola draha volna, tak preco tento rok nie? Za cely vikend to boli urcite vyse 100 bezcov, ktorych obmedzovalo 8 stankarov. A este tolko, ze vdaka takymto nazorom ako je ten Vas, to u nas tak "skvelo" (ne)funguje, lebo vacsina ludi si povie, co sa budem stazovat...
13. október 2014

tuniak

Robo : ja nehovorim, aby sa ludia stazovali, prave naopak...ale zase na druhej strane odtial potial, lebo u nas su ludia, co sa budu stazovat ze v lete je teplo a v zime zima..ako to bolo zariadene minuly rok neviem, mozno tam tento rok bolo viac stankov, mozno sa z nejakeho dovodu nedali umiestnit inde....otazka je, ci sa dali dat inde alebo nie, ja ti to nepoviem, nebol som tam...ked uz to bol taky problem, tak si sa mohol ist prebehnut na kuchajdu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania