Jozefská-smetné nádoby blokujúce parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Parkovacie státie je permanentne obsadené smetnými košmi vegánskeho bistra, ktoré sídli na jozefskej ulici. V okolí smetných košov sa dokonca zdržiavajú potkany.

27. september 2021

Martina X

Táto situácia je neúnosná. Pri prechádzke s mojim malým psom takmer došlo k napadnutiu potkanom, vybehol so smetnej nádoby priľahlého bistra, ktorá dlhodobo odparkovaná na vozovke. Žiadam preto aj ja samosprávu o urgentné a bezodkladne riešenie. Obyvateľka Jozefskej ul.
27. september 2021

Rado

Dobrý deň, o tomto podnete ma informoval sused. Bývam v novostavbe oproti spomínanému bistru a smetiaky majú na ulici nonstop už minimálne rok. Neuveriteľné ako sa toto môže diať v centre hlavného mesta. Blokovanie parkovacích miest smetiakmi je už ale vážne vrchol drzosti.
28. september 2021

Mrkva Cervena

Pravidelne som dostaval "papucku" od Mestskych policajtov, pretoze som vychodniar a nemam rezidencnu nalepku, vzdy som ich upozornil na tieto smetiaky, ktore blokuju parkovacie miesta avsak nic sa nezmenilo, zda sa mi ze je to uz dlhsie ako rok.
29. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za váš podnet. Inšpektor verejného poriadku preverí oprávnenosť/neoprávnenosť zabratia verejného priestranstva. Mestská časť bude konať na základe zistených informácií.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť.
Kto? inšpektor verejného poriadku
Kedy? november 2021

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
29. september 2021

Juraj

Konecne to niekto zacal riesit. Po Jozefskej ulici chodim kazdy den, byvam kusok odtial. Pamatam si este byvalu prevadzku azijsku restauraciu, ktora bola namiesto veganskeho bistra, smetiaky na ulici neboli, z coho mi vyplyva ze ma budova miesto na odpadove hospodarstvo. Zamestnanci veganskeho bistra nemaju dokonca problem hadzat smeti k smetiakom na zem (ak este najdem niekde fotky pripojim ich sem). Pevne verim ze smetne kose zmiznu z ulice, predsalen sme v centre mesta a nikto nie je zvedavy na takyto pohlad a zapach siriaci sa okolim.
01. október 2021

Barbara

So zamestnancami tejto prevadzky mam osobnu skusenost, ked som ich konfrontovala kvoli smetiakom na ulici. Tak arogantnych ludi som dlho nevidela. Drzim palce pri rieseni problemu, ale pochybujem, ze s tym niekto nieco spravi.
25. október 2021

Vladimir

Update: Smetne kose veganskeho bistra veselo blokuju parkovacie miesta aj nadalej.
30. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania