Zastávka MHD

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. októbra 2014

Na Hodžovom námestí, pre stavbu novej budovy, odstránili krytú zástavku na MHD . Doposiaľ sa cestujúci nemajú kde ukryť pred ďážďom a vetrom.
Zastávku premiestnili k novej budove, kde je úzky priestor, prší z nej nakoľko nie je dobudovaná a len čakám kedy sa stane nejaké nešťastie. Okrem čakajúcich na MHD tade prechádzajú ľudia s nákupmi. Pritom vedľa je široký chodník, kde bola predtým zastávka a kde by mohla aj teraz byť. Nuž asi sa medzitým stratila, ale nechápem ani to umiestnenie novej.

02. október 2014

Andrej

Ako vobec niekto mohol takouto stavbou zohavit tento priestor...Dalsia jazva na tvary Bratislavy...
02. október 2014

Johny

na tvári s tvrdým y, uff...
09. október 2014

Marta

Takto to vyzerá hneď vedľa zastávky.
21. október 2014

Ciao

To je tá podpora MHD v praxi, investorovi povolili ubrať z verejného priestoru určeného na nástupište MHD. Absurdné, keby to nebolo také skutočné. SMR***!
29. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobry den
dakujeme za Vas podnet. Novu zastavku sa zaviazal po dohode s magistratom postavit v tom case investor, ktory mal z novej budovy potiahnut na zastavku konstrukciu. Magistrat momentalne s nim rokuje, aby svoj zavazok naplnil.

Oddelenie styku s verejnostou a marketingu
10. október 2020

Martin Uváček

Nové prístrešky a sedenie boli na zastávke osadené. Podľa mna vyriešené. https://www.facebook.com/Bratislava.sk/videos/396155641542728/?vh=e&extid=0

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania