Vtáčikova cesta-Automobily-iné


V riešení
meno
Simon 28. septembra 2021

Autá obchádzajú zápchu cez vinice, kde je zákaz vjazdu. Je to dlhodobý problěm, ale výrazne sa zhoršil, odkedy je zavretá Kubačova, alebo kedykoľvek je na Račianskej zápcha. Posledný týždeň tadiaľto ráno ide auto každých 5 minút. Majú sem povolený vjazd majitelia viníc, ale tých je zopár, väčšina áut zjavne nejde na oberačku.

28. september 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Vzhľadom na zrejme porušovanie dopravných predpisov posúvame podnet na Mestskú políciu Bratislava, ktorú žiadame o kontrolu prejazdu vozidiel touto trasou.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy
28. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
07. október 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci OV MsP BA III. popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie uvedeného problému.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
07. október 2021

Simon

Ďakujem za radu, ale ak zavolám 159, tak kým hliadka dorazí, je auto dávno preč. Nejde mi o riešenie konkrétneho priestupku, ale o riešenie dlhodobého problému. Keby sa príslušníci OV MsP BA III popri plnení ďalších služobných úloh napríklad jedno ráno postavili na cestu cez vinice, určite by pomohli riešeniu tohoto podnetu lepšie ako vypisovaním kvetnatých výhovoriek prostredníctvom webovej stránky.
07. október 2021

Martin

Presne tak, odpoveď mala prísť už v znení: Že za uplynulý týždeň bola vykonávaná kontrola v hodinách bla bla a zistilo sa toľko priestupkov...
07. august 2022

Martin Uváček

A pretrváva ešte tento problém?
02. apríl 2023

Martin Uváček

Simon, vy tam asi bývate. Viete sa k tomut vyjadriť? Či to je ešte aktuálne?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.