Parkovanie v strede parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Matej 19. októbra 2011

Na parkovisku medzi bytovými domamu P. Horova 18-28 každý večer (protizákonne) parkujú autá v strede parkoviska, pričom takmer každý týždeň sa aspoň raz stane, že niektoré z áut riadne zaparkovaných vo vyznačených parkovacích boxoch nemôže vyjsť.

Frustrovaný vodič obvykle reaguje vytrubovaním, pričom väčšinou je to skoro ráno alebo neskoro večer. Okrem toho že často títo vodiči rušia nočný kľud, obťažujú tým všetkých obyvateľov okolitých bytových domov.

Napriek tomu, že príslušný zákon zakazuje na parkovisku stáť mimo vyhradených miest, určite by pomohlo dopravné značenie, ktoré by zvýraznilo protizákonnosť takéhoto státia. Navyše, ani parkovacie boxy na ľavej strane parkoviska nie sú poriadne vyznačené čiarami.

04. november 2011

Michal Brudnak

Doporucujem anvsetevu Wolkrovej ulice v Petrzalke kde musite pri odjazde z parkoviska poodtlacat cca 5 vozov ktore stoja priecne pred vami naraznik na narazniku... Bohuzial situacia je aka je a vsetci su si toho vedomi a navzajom sa respektuju... toto co je na fotkach je smiesne proti tomu a myslim ze v Danej situacii je to najzhodnejsie riesenie.
04. november 2011

autor prispevku

Situaciu na Wolkrovej poznam. Bohuzial, riesenie na sposob hry Sokoban u nas nefunguje. Na fotkach to nie je vidiet, ale parkovisko ma prilis velky sklon na to, aby bolo mozne nechat auta odbrzdene. Mimochodom, medzicasom uz na nasom parkovisku mestski fizli rozdali par papuc a parkovanie v strede to obmedzilo na minimum.
02. marec 2012

Jakub

Presne ma napadla situacia aka nastava kazdy den na parkovisku na Wolkrovej ulici v Petrzalke.
Tu nepomoze uz nic ine, ako zacat budovat podzemne a nadzemne parkoviska a taktiez zavedenie rezidencneho parkovania, aspon pocas nocnych hodin. Iba pre zaujimavost, staci si pozriet kolko aut je mimobratislavskych a firemnych, hned by boli parkoviska prazdnejsie.
06. október 2012

Peter Hriczko

V teto mestskej casti je uplna parkovacia anarchia. V sektore ulic J. Ponicana - I. Bukovcana - M. Marecka sa veselo parkuje na vrcholoch krizovatiek, v zakrutach, chodnikoch, ... O vyhlade na krizovatkach, bezpecnosti a plynulosti premavky nemoze byt ani reci! Pani z MU sa asi boja o svoje stolicky pri dalsich komunalnych volbach?! Kedy tu bude konecne poriadok?
30. november 2012

Samo

Vazeni, ujasnime si prosim jednu vec. To ze nemozete zaparkovat rovno pod domom Vas este neopravnuje parkovat tak ze obmedzujete inych.

Zaparkovat blokujuc ine auto a cakajuc ze ho niekto bude odlatacat je uplne chory prejav arogancie. Vzdy sa da zaparkovat kusok dalej.
02. november 2018

Obyvatelka DNV

2018. Teraz nikto v strede neparkuje. Ako je to dlhodobo by mal asi posudit zadavatel podnetu.
03. november 2018

Matej

Tento podnet moze byt oznaceny ako vyrieseny, hoci nanho kompetentni neodpovedali. Uz dlho nikto neparkuje v strede parkoviska. Dovolim si pouzit foto uzivatelky Obyvatelka DNV, kedze vlastnu aktualnu fotku nemam.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania