Výjazd zo Žellovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Dušan Palčák 07. októbra 2014

Dobry den, bolo by mozne vyznacit vyjazd z tejto ulice tak, aby vedla seba mohli stat dve auta? Teraz zbytocne auta smerujuce dolava brzdia auta smerujuce doprava. Pomoze to v plynulosti dopravy...

12. október 2014

Marek Sklar

Urcite by to islo, ale dve auta tam casto vychadzat nemozu. Preco? Ak sa lepsie pozriete na foto k tomute prispevku zistite, ze to biele auto stoji akosi v krizovatke. Takych krizovatiek je v okoli viac. Kusom za vami (ako ste to fotili z auta) je krizovatka Zellova - Dohnanyho s stoja auta proamo v krizovatke. To iste je v krizovatke Kupeckeho - Zellova, alebo Kupeckeho - Zahradnicka (pred restauraciou). Tam je to este oto horsie, ze uz su tam vyznacene "zlte" ciary na ceste, ale vodicom je to jedno.
Predpokladam, ze MU Ruzinov da spracovat vyznacenie, ale vodici to nebudu respektovat a tak stale sa budu stat auta v jednom rade a aj keby sa vam podarilo dostat do praveho odbocovacieho prudu hned mate problem. Aky? Auto stojace uz na Mileticovej.
Urcite by pomohlo, keby Mestská polícia urobila poriadok v celej oblasti a nie len obcas v krizovatke Kupeckeho - Zellova. Mimochodom raz som bol taky odvazny, ze som isiel za prislusnikom MP, ked prisli sa svojom aute prave do krizovatky Kupeckeho - Zellova, ze isli okolo v krizovatky Zahradnicka - Kupeckehoa neurobili poriadok v tejto casti. P. s MP mi povedal, ze oni su nevsimli, ze tam je "zlta" ciara.
Z uvedeneho je teda jasne, ze okrem nakresnenia ciar na odbocenie a pripadnych "zltych" ciar je potrebne osaditz v tejto oblasti aj znacky B 34 "zákaz zastavenia", ktorej jedinej vodici rozumeju.
14. október 2014

Obyvatek Zellovej

Dobrý deň.
Obaja prispievatelia majú pravdu.
Keď sa pozriete na foto p. Palčaka je jasné, že tá biela FIATka spojí v kržovatke. Môžeme sa tu sporiť, že vlastne nič netreba robiť veď zákon o cestnej premávke hovorí "niečo" o tom, že 5 metrov od križovatky je zakázané stát, ale to je len na papiery a prax je bez represie iná, žial.
30. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaná na oddelenie dopravného inžinierstva Magistrátu hlavného mesta na preverenie. Zmena dopravného značenia je možná len na základe schváleného projektu organizácie dopravy so súhlasom Krajského dopravného inšpektorátu (KDI) Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Následne môže byť dopravné značenie realizované správcom komunikácie, pokiaľ má na túto činnosť v rozpočte vyčlenených dostatok finančných prostriedkov.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
15. júl 2015

Dušan Palčák

Admin, pls, mozete "vypytat" odpoved od dopravného inžinierstva Magistrátu hlavného mesta?
15. júl 2015

Odkazprestarostu.sk

@Dušan Palčák: Požiadali sme Magistrát o aktualizáciu podnetu,
30. august 2018

Dušan Palčák

pred casom tam pribudlo vodorovne znacenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania