Permanentný neporiadok na Tomášikovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Anton Niko 27. októbra 2011

Pán starosta,

chcem Vas upozornit na neporiadok na Tomasikovej ulici v useku od krizovatky Trnavska ul. smerok k jazeru Kuchajda. Tento usek ako keby ani nemal pana, je neustale znecistovany komunalnym odpadom , ci dokonca nedavno na chodniku lezal aj madrac.

Uz niekolko tyzdnov je tam rozbita flasa na chodniku pred zariadenim Pinball a asi nikomu nevadi, ze sklo je na chodniku. Z casu na cas napisem na Urad Nove mesto a upozornim na tento stav. Po nejakom case sa to tam da trochu do poriadku, ale o tyzden je to take ako to bolo aj predtym.

Nemam chut stale vypisovat o tom istom, nedalo by sa s tym nieco robit natrvalo, lebo ked clovek ide po chodniku domov, je to tam naozaj ako na smetisku, a odpad je uz aj na stromoch , ktore su v strede cesty.

Ked som byval na Sibirskej ulici, tak tam pravidelne upratovali ulice a taktiez zametali chodniky a bol tam vzdy poriadok. Nedala by sa poslat takato cata aj na tento usek.

S pozdravom,

Anton Niko
Tomasikova 50/C

28. október 2011

Marek Tettinger

Pekný deň pán Niko,
ďakujeme za podnet. Mám pocit, že daný pozemok patrí magistrátu. V pondelok vec preverím a budem vás informovať o ďalšom postupe.
Želám pekný víkend!
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
31. október 2011

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

vlastníkom pozemku je Obvodný úrad Bratislava, Staromestská 6. Naši inšpektori verejného poriadku ešte dnes vyzvú vlastníka, aby zabezpečil vyčistenie pozemku.

Ešte raz ďakujeme za podnet!

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
14. november 2011

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

pozemok bol kompletne vyčistený.
Ďakujeme za podnet.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
16. november 2011

Anton Niko

Dobry den p. Tettinger,

Nechcem byt sarkasticky , ale zrovna dnes som opat isiel peso okolo tohto useku a nemal som pocit, zeby sa tam nieco urobilo, okrem pokosenia vysokej travy. Stale su tam porozhadzovane odpadky z plechoviek od piva, plasty a iny odpad a madrac lezi na chodniku ako aj sklo uz dobre dva mesiace, bez toho zeby sa vobec pohil. Asi potom zle chapem pojem dobre urobena praca.
Ak je toto akoze upratane, potom je to ale, velmi odflaknuta praca.

S pozdravom a pekny den
Anton Niko
16. november 2011

Marek Tettinger

Pekný deň pán Niko,
pokojne buďte sarkastický :) Z danej lokality som videl fotografie tesne po uprataní priestoru. V piatok tam môžem opäť poslať našich inšpektorov verejného poriadku. Problém s danou lokalitou je dlhodobý, na úrade máme relatívne dosť výziev adresovaných vlastníkov pozemku, respektíve jeho nájomcovi, aby zabezpečil poriadok. Preverím, aké máme ďalšie možnosti na systematické zabezpečenie poriadku v danej lokalite.
Ďakujem za podnet!
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
PS: ospravedlňujem sa za prípadné preklepy, ale píšem z autobusu :)
15. december 2011

Marek Tettinger

Pekný deň, problém je síce už dlhšie vyriešený, dovoľte mi ale, aby som vás informoval o novinke.. V týchto dňoch sme dostali na základe opakovaných výziev zo strany miestneho úradu informáciu od spoločnosti Omnia 2000, že firma na parkovisku osadila 3 koše na drobný komunálny odpad. Veríme, že to prispeje k zvýšeniu čistoty a poriadku v danej lokalite.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania