Smolenická-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Dobrý deň,
Komplet cele pieskovisko je jeden zhluk koreňov. Deti chcú, aby sme im postavili mosty, tunely ale vykopať nevieme nič lebo korene to narúšajú. Mame jedno z tých krajších ihrísk, mame aj kopec stromov za čo som rada najmä v lete ale myslím, žeby stalo za uváženie vymeniť piesok pripadne vymyslieť nejaké sezónne krytie (je bežné, že sa nad pieskoviska aspoň cez leto dávajú plášte).
Ďakujem veľmi pekne za reálnu spätnú väzbu (už som niekoľkokrát počula, že sa mi niekto ozve a zatiaľ nič).
Prajem pekný deň

21. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet - ten sme postúpili na ďalšie riešenie pracovníčke referátu investičných činností.
Kto? Referát investičných činností

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
22. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V rámci výmeny piesku na všetkých verejných detských ihriskách bol piesok v pieskovisku vymenený dňa 3.5.2021. Pieskovisko má priesakové dno na odvod vody a prerastaniu koreňov nie je možné zabrániť.
Nad pieskovisko nie je plánované osadenie tieniacej plachty proti slnku, keďže pieskovisko sa nachádza pod stromami, ktoré zabezpečujú tieň.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka
27. október 2021

Zuzinka Szarvaš

Pri všetkej úcte, Na tomto ihrisku výmena robená nebola. Doniesol sa sem nový piesok ale starý vyvezeny nebol. Aktuálne sme naozaj v štádiu, že len sa na piesok pozriete a už vidíte korene. Naozaj sa v takom pieskovisku nedá existovať. Ja rozumiem korenovemu systému a podobne ale to pieskovisko treba vybagrovat a naviest nový piesok inak sa dostaneme do situácie, že o rok až dva tu nebude žiadne pieskovisko. Naozaj sa chceme dostať do takého štádia? Bavíme sa naozaj o hrubých koreňoch ktoré prekážajú. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania