Sabinovská-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Miroslava Rudyova 20. októbra 2021

Dobry den, dakujeme za psi vybeh na Sabinovskej, Tomasikovej. Len by bol uplne dokonaly, keby bol predeleny na dva mensie, jedna cast pre velkych a druha pre malych psikov. Chodim tam denno denne a dochadza tam k castym nebezpecnym koliziam medzi nimi. Aj male psicky sa chcu bezpecne vybehat a nie vzdy je mozne ich pustit na volno.
Dakujem

21. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.
21. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

v podnete bola upravená lokalita na ul. Sabinovská.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
21. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť uvažuje na predelení psieho výbehu na Tomášikovej ulici. Zatiaľ máme rozdielne informácie nakoľko jedna skupina psičkárov by rada predelila výbeh na dve časti a druhá by nerada zmenšovala tento výbeh a chcela by ho ponechať v takom rozsahu ako je. V súčasnosti pripravujeme anketu medzi psičkármi, kde by bola aj otázka o možnosti rozdelenia výbehu na Tomášikovej ulici. Na základe výsledkov z ankety sa rozhodneme či výbeh predelíme alebo nie.
Práve pripravujeme nový výbeh na Haburskej ulici, ktorý sa bude skladať z dvoch výbehov jeden bude pre väčšie psíky a druhý iba pre menšie psíky.

Rozdelenie výbehov na dve časti je náročné, nakoľko výbehy v Ružinove nemajú dostatočnú výmeru na to, aby vznikli dva plnohodnotné výbehy vedľa seba, preto sa snažíme rozšíriť sieť výbehov, aj keď výmerovo menších, ale chceme vytvoriť pre psíčkarov viac možností vybrať si výbeh taký, aký im bude najviac vyhovovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania