Pri starom letisku-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal Szalay 30. októbra 2021

Na ulici Pri starom letisku oproti domu č. 18 je niekoľko dní nefunkčné verejné osvetlenie. Dňa 29.10. som si všimol že prestali svietiť ďalšie lampy verejného osvetlenia v smere od kruhového objazdu do centra Vajnor. Poruchu som hlásil dňa 19.10. spoločnosti Siemens avšak do dnešného dňa nebola porucha na osvetlení odstránená.

30. október 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie.

Podnety ohľadom nefunkčného osvetlenia, prosím, nahláste prostredníctvom formuláru spoločnosti Siemens Mobility s. r. o., ktorý je dostupný tu: https://new.siemens.com/sk/sk/produkty/mobility/verejne-osvetlenie.html . Formulár Vás po zadaní ulice a popisného čísla presmeruje na mapu s presným vyznačením svetelných bodov pre ich ľahšiu identifikáciu v prípade, že nepoznáte čísla jednotlivých stĺpov verejného osvetlenia.


S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
03. november 2021

Michal Szalay

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď, avšak admin si asi ani len neprečítal môj podnet. V mojom podnete uvádzam že som uvedenú poruchu dňa 19.10. nahlásil spoločnosti Siemens avšak do dnešného dňa nebola odstránená. Dúfal som že príslušná samospráva podnikne kroky k urgencii na správcu verejného osvetlenia spoločnosti Siemens avšak namiesto toho som sa dočkal odpovede že danú vec mám riešiť tým istým spôsobom ako som ju už riešil sám. Ďakujem za neochotu a neprofesionalitu zo strany Magistrátu hlavného mesta, môžete sa hanbiť !
03. november 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Szalay,
váš podnet bol prečítaný, avšak podľa postupu dohodnutého s magistrátom sa všetky podnety, ktoré sa týkajú verejného osvetlenia v Bratislave, preposielajú na magistrát. Ten to následne rieši so Siemensom.

Ďakujem za pochopenie

S pozdravom
Jana Žabka
administrátorka pre Vajnory
03. november 2021

Michal Szalay

Dobrý deň,
ďakujem za komentár a upresnenie. S postupom mestskej časti Vajnory a delegovaním podnetu na magistrát som uzrozumený a považujem ho za správny. Zaskočil ma však komentár z oddelenia vzťahov s verejnosťou z Magistrátu kde mi odporúčajú nahlásiť poruchu správcovi osvetlenia spoločnosti Siemens napriek tomu že som v podnete uviedol že na správcu som sa už obrátil avšak problém neriešia. Očakával by som od Magistrátu postup že budú správcu osvetlenia urgovať a nie delegovať problém späť na nahlasovateľa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania