Zdržiavanie, znečisťovanie a popíjanie na verejnosti


Uzavretý
meno
Nace 14. októbra 2014

Zdravím. Chcela by som nahlásiť znečisťovanie verejného priestranstva a popíjanie alkoholu vo Vrakuni na Bebravskej ulici oproti OC Hronu na druhej strane Kazanskej ulice, vid. na priloženej fotografii, ktorá označuje lavičky, ktoré sú denno denne obsadené viac ako 5 bezdomovcami a narkomanmi, ktoré tam popíjajú alkohol. Robia neporiadok po sebe a nechávajú tam svoje veci, dokonca cez túto sobotu a nedeľu tam prespávali, na trávniku bola pohodená prikrývka a na nej ležal človek pod návykovou látkou. Môže to byť aj tým, že na zastávke MHD Dudvážskej oproti Tescu už nepopíjajú, ale presunuli sa na druhú stranu. Žiadam o pridelenie a kontrolu mestskej hliadky v tejto oblasti, hlavne teraz keď je teplé počasie. Chodím denne krížom do škôlky s deťmi a musím toto miesto obchádzať. Niečo by sa mohlo spraviť aj so stánkami, ktoré predávajú lacný alkohol pretože v jeho okolí tiež postávajú určité sociálnej skupiny. Prakticky celé toto okolie Kazanskej ulice je popretkávané škôlkami a školami, lekár. strediskom a mhd zastávkami, kde sa zdržuje veľký počet ľudí. Chcelo by to vyriešiť komplexne.

17. október 2014

vladimr meciar

Lia neblazni, ved s tym aj tak nikto nic neurobi, ked si pozries starsie podnety, tak zistis, ze miestny urad vrakuna asi ani nemaju internetovu pripojku, nikto sem z nich nezabludi, nikto z nich nema zaujem menit cokolvek, im to vyhovuje ako to tu vsetko je...
17. október 2014

Lia

hlavne aby si ludia zase volit tych istych vsak ze?
19. október 2014

Juraj Stubniak

Toto je skor podnet pre Mestsku policiu. Cize hrach na stenu.
Ale poznamka o volbach je relevantna. Ale kolko obcanov z tych ktori sa zucastnia volieb si prelustruje kandidatov? Takze netreba len nadavat na samospravu, ale skor na jej volicov. Skusme raz neriesit nasledok, ale venovat sa pricine.
20. október 2014

Lia

Pan Stubniak skoda ze ja partim do obvodu Podunajske biskupice, zial z toho co sa tam teraz ponuka je to bieda.
21. jún 2019

Vladimír

Čiernovodská-Verejný poriadok-iné

Pred zdravotným strediskom na Bebravskej sa denne porušuje VZN o zákaze požívania alkoholu a znečisťovania okolia. Denne sa tam zdržiavajú neprispôsobiví občania, ktorí tam pijú a vykonávajú potrebu a nikto s tým nič nerobí. Políciu tu nevidno, ani mestskú políciu a stav je zo dňa na deň horší.
21. jún 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielam samospráve.
S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
27. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, najvhodnejším riešením je kontaktovať priamo Mestskú políciu hl. m. SR BA, na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku. V prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci Mestskej polície alebo pracovníci úradu dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie dlhší časový úsek a priestupcovia z miesta odídu, takže priestupok už nie je možné riešiť, resp. je veľmi komplikované ho vyriešiť.

S prianím pekného dňa
Kto? Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania