Chybajuca brana/dvere na detskom ihrisku Ondrejovova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Eva Oravcova 14. októbra 2014

Na ihrisku nie je vobec brana ktora by sa dala zatvorit na strane pri garazach. Je to velmi nebezpecne, lebo deti tam casto vybehnu, casto tam chodia auta, ktore si skracuju cestu alebo ide auto do garaze. Dala by sa tam prosim namontovat nejaka branka s kluckou, ktora by uzatvarala ihrisko? Na druhej strane branka je ale chyba tam klucka, vedeli by ste to prosim opravit, aby bolo ihrisko bezpecnejsie? Dakujem pekne :-)

21. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Oravcová,
ďakujeme za Váš podnet.
Bránky na detskom ihrisku na Ondrejovovej boli od rekonštrukcie ihriska v roku 2010 viac krát opravované a žiaľ opätovne poškodzované. Vzhľadom na vyššie uvedené a na fakt, že brána na strane garáží sa nenachádza v bezprostrednej blízkosti herných plôch bola bránka po poslednom poškodení demontovaná. Bránu na opačnej strane, na ktorej chýba kľučka opravíme v priebehu zimných mesiacov.

kancelária starostu
22. október 2014

Martina Litavska

Dobry den, pridavam sa tiez k ziadosti o namontovanie branky. Uz viackrat som videla , ako deti vybiehali z ihriska cez tento otvor a rodicia ich chytili tesne pri ceste , kde je poobede celkom slusna premavka.. Dokonca aj moje deti (aj napriek upozorneniam z mojej strany) viackrat na odrazadlach vybehli z arealu ihriska na cestu. Obavam sa, aby sa tam nestalo raz nejake nestastie. Ja tu byvam uz niekolko rokov (predtym som tu navstevovala svojich starych rodicov, ktory tu zili), no branku na tejto strane ihriska si vobec nepamatam, ze by tam niekedy bola.. ale vtedy som este nemala deti, takze sa mozem aj mylit. Myslim si , ze by to bolo naozaj skvele , ak by sa podarilo chybajucu branku namontovat. Vidim, ze na sidlisku ziju hlavne slusni ludia , mlade rodiny a seniori, takze preto velmi silne verim ze poskodzovanie novo osadenej branky sa uz v buducnosti neudeje.. A rodicia na ihrisku tuto chybajuc branku velmi uvitaju. Dakujem velmi pekne za zaoberanie sa nasim podnetom.
22. október 2014

Eva Oravcova

Dobry den, dakujem za odpoved a rozumiem ze je unavne stale opravovat znicene veci, ale branicka je tam naozaj potrebna. Bol by velky problem ju tam namontovat? Rozsantene behajuce deti alebo deti na odrazadlach tou stranou dost casto vybiehaju, keby tam nejazdilo tak vela aut tak by to nevadilo ale takto je to velmi nebezpecne...
23. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vašej žiadosti o opätovné namontovanie bránky uvádzame, že bránky na detskom ihrisku na Ondrejovovej boli od rekonštrukcie ihriska v roku 2010 viac krát úmyselne poškodzované a žiaľ opätovne ukradnuté. Vzhľadom na vyššie uvedené a na fakt, že brána na strane garáží sa nenachádza v bezprostrednej blízkosti herných plôch, bola bránka po poslednom poškodení demontovaná. Momentálne osádzať ďalšiu novú bránku nebudeme. Hľadáme však alternatívne riešenie, ktoré by splnilo účel a zabránilo vybehnutiu detí von z ihriska.
Bránu na opačnej strane, na ktorej chýba kľučka, tak ako sme uviedli opravíme v priebehu zimných mesiacov.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania