Krížna-Hlučná rekonštrukcia v nedeľu ráno

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
anonym 07. novembra 2021

Dobrý deň,

na Krížnej ulici (pred talianskou reštauráciou Sapori Italiani) prebieha rekonštrukcia električkovej zastávky "Krížna". Ja sa teším, že sa táto zastávka konečne obnovuje, ale prosím Vás - je nutné aby sa práce na tejto zastávke vykonávali v NEDEĽU ráno??? Tieto práce sú veľmi hlučné a nie je to prvý krát čo robotníci začali s opravou tejto zastávky v NEDEĽU ráno. Prosím Vás o zastavenie týchto prác v skorých ranných hodinách počas dní pracovného pokoja! Ďakujem! Prikladám fotky, ktoré vznikli dnes 7.11.2021 o 7:41 ráno!

07. november 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
07. november 2021

Andrej

Ja len potvrdim, ze to bola uz niekolkata nedela, kedy nas zobudil alebo vyrusil zo zasluzeneho oddychu zvuk zbijacky. Faktom je tiez to, ze vcera, v sobotu, kedy su dopoludnia otvorene aj okolite obchody, kedy je tu prirodzeny ruch a premavka, sa tieto prace nerealizovali a vrchol bolo, ked dnes o desiatej sa uz nerealizovali. Je taky problem zacinat s tymito pracami az po desiatej, a hlavne, vobec ich v nedelu nerealizovat?
Tato ulica je mimoriadne hlucna, piatkove a sobotne noci sa tu neda vyspat, lebo vecne tu vyblakuju nejake nafetovane a ozrate telata, v ktorukolvek nocnu hodinu, aj tento vikend, a potom by to clovek rad dobehol aspon v nedelu rano a tak celkovo mal klud. Ale nie, s uderom siedmej nabehne partia, zacne sa tu dohadovat, uz sa ani neunuvaju cakat aspon do osmej, dnes spustili zbijacku 7:31.
10. november 2021

Jerome

Neuveriteľná Bratislava.

Ak chce byť človek slušný a nezanadávať, len klišé: na Slovensku je to tak ?

Otázka pre Magistrát:

prečo sa tak bráni zákazu hlučných stavebných a rekonštrukčných prác v nedeľu a v dňoch pokoja / pracovného voľna / ???
22. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
29. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
10. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Stavebné práce spočívajúce v úprave zastávky Krížna s cieľom zabezpečiť na uvedenú zastávku prístup imobilných občanov (bezbariérovosť) sú v súčasnosti ukončené.
Počas prác bola zrealizovaná výmena povrchu nástupištnej plochy a zároveň bol vyriešený bezbariérový prístup na električkovú zastávku a priľahlé chodníky.

Dokončovacie práce, ktoré sú predmetom podnetu/sťažnosti boli realizované počas voľných dní, kedy sme predpokladali zníženú frekvenciu pohybu nielen chodcov – cestujúcich, ale aj aj z dôvodu, že počas voľných dní je znížená aj intenzita električkovej premávky.

Dotknutým obyvateľom sa ospravedlňujeme, no vždy sa snažíme hľadať najvhodnejšie obdobie na opravy.

Odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
11. december 2021

Jerome

prečo sa nedá vyjadriť spokojnosť alebo nespokojnosť s odpoveďou?

Za mňa : mínus

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania