Gajova-parkovanie-chýbajúce miesta-otázka k parkovacej politike

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Vlado 11. novembra 2021

Dobry den, chcel by som sa opytat kedy a ako sa budu riesit rezidentske parkovania v tejto oblasti. Momentalne rezident v BPS oblasti Stareho mesta nema ziadne vyhradene parkovacie miesta, ako to je vsade vo svete. Cize cele slovensko si sem moze cez den v klude zaparkovat za par eur a cez vikend uplne zadarmo. Prichodom novej polikliniky na Bezrucovej to bude len a len horsie ako napriklad aj pri vianocnych trhoch, kde cela bratislava zvykne parkovat prave tu. Budu mat rezidenti konecne nejake vyhradene miesta? Dakujem.

05. apríl 2023

Vlado

stale aktualne! Rezident si plati parkovaciu kartu a paradoxne nerezidentsky automobil z celeho slovenska si moze cez cely vikend zaparkovat v oblasti stareho mesta uplne bez problemov na cely den zadarmo!!!
17. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Vlado,

ospravedlňujeme sa za chýbajúcu reakciu na Váš podnet. Gajova ulica je zaradená do zóny celomestskej parkovacej politiky PAAS, SM0 Centrum - Panenská, ktorá bola zavedená 31.7. 2023. Na vyznačených parkovacích miestach v tejto zóne môžu parkovať všetci držitelia rezidentskej parkovacej karty. Návštevníci zóny platia za parkovanie tarifou 2€ za hodinu. Zóna je spoplatnená 7 dní v týždni medzi od 8.00 hod do 24.00 hod.

Zmyslom zavedenia parkovacej politiky je chrániť rezidentov a umožniť im jednoduchšie parkovanie v zóne, v ktorej bývajú. Pevne veríme, že nastavené pravidlá situáciu s parkovaním v tejto zóne zlepšili.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.
S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania