Rozbitá zastávka Astronomická

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
bodliaková 20. októbra 2014

Zastávka električiek Astronomická je roztlčená už aspoň pol roka.Nedávno vandali vybili aj vrchnú časť skla.Je podivné,že napriek tomu,že neďaleko sídli polícia,tieto úbohé výčiny ostávajú anonymné a nepotrestané.Blíži sa zima,zastávka v danom stave neslúži svojmu účelu,platíme dane aj cestovné,tak slušne žiadam kompetetných,aby sa rozhliadli dˇalej od pohodlia svojich áut a kancelárií a starali sa o verejný poriadok.

01. november 2014

bodliaková

Ako sa dalo čakať,nikto zo slovutných poslancov &co. si 2 týždne nenašiel čas,platený z daní občanov,na riešenie tohoto podnetu.Tri zastávky električiek za sebou,Astronomická,Chlumeckého,Súmračná,sú hnusné,rozbité,fúka cez ne,prší,ale kedˇže na nich stoja denne "len " tisícky občanov,pretože je to mestská HROMADNÁ doprava,ako keby ani neexistovali.Vandali medzičasom rozbili aj d´alší prístrešok,rozbité sklo je nebezpečne rozsypané ,vedľa je biologicky znečistený kus papiera,ale nie je toho,kto by to upratal.Lavičky sú už roky odporné a rozbité .Načo máme prosím toľko poslancov a kde sú teraz?a toľké roky?
01. november 2014

bodliaková

D´alšie foto
03. november 2014

premek

Kde sú (miestni) poslanci a poslanci BA za mestské časti? No predsa teraz všetci visia. Na tisícoch smogovo-reklamných plôch, teda aj kúsok od takýchto zastávok (rozbitých chodníkov). A každý má zas krásne rajské heslá, "občan je ich partner"
Tiež netuším kde sa celý rok (x4) skrývajú - teraz chodia pár dní pred volbami aj naživo medzi ludí s rôznymi "petíciami" - akože sa zaujímajú o dianie, že čo si asi tak obyvatelia želajú. A to aj tí, čo tam už sedia 4 roky (aj na najvyššich flekoch), či aj 8.
Takto si ale funkčnosť ozaj nikto nepredstavuje. Ak by sme týchto nepotrebných zrušili (zredukovali odhadom o 80%), hneď by nám ostali financie aj na opravy, a asi aj na tých početne sa ukrývajúcich policajtov, aby sa vystrčili a hliadkovali, aj hlásili samostatne takéto škody kompetentným, dozerali, či chytali vandalov.
Títo naši zodpovední, sú akosi všetci nesamostatní, nezodpovední = nekompetentní. Najväčšie peniaze idú na ich réžiu a výkon nikde. Míňajú sa svojmu účelu, a ešte opakovane žobronia o ďalšie zvolenie.
Toto rozbité mesto/mestské časti, sú ich vizitka a trestuhodná hanba.
Nehovoriac o tých mamlasoch, ktorí ničia napríklad zastávky či koše.
09. december 2014

premek

tak sa javí, že polčas rozpadu je rýchlejší ako nekonečný čas opráv, tie totiž obvykle trvajú aj 4 roky a viac, aj to len čiastočne: http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/1328/znicena-strieska-elektrickovej-zastavky . Zastávky na Ružinovskej (Astronomická, Chlumeckého, Súmračná, Tomášikova...) sú dodnes stále všetky porozbíjané.
Nikto tu nechce na tomto území pracovať a spolupracovať; z mestskej časti urgovať magistrát, urgovať DPMB, atp.
12. december 2014

bodliaková

Sú tu zbytočné ,nepochopiteľné a nefunkčné dvoj(viac?)vládia mestských častí a magistrátu.kopa úradníkov a skutek utek.toto sú skutočné a každodenné problémy ľudí,ktoré nik nerieši.
Navrhujem skresať úradnícky aparát minimálne o polovicu a menovať jednotlivcov,konkrétnych,kto a čo presne má na starosti.prečo sa prácne a bez výsledku musíme dopátravať osoby,ktorá má milostivo niečo riešiť? Je to skutočne absurdné,ke´d na jednom mieste visia desiatky volebných opách-plagátov a stojanov,a na tom istom mieste beztrestné výčiny ,rozbité
chodníky,cesty aj prístrešky mhd.
A súčasne si poslanci zvyšujú platy,vraj za výsledky.Kde sú tie výsledky?Niekde v kancelárii?Nuž ale z toho bežný občan veľa nevidí!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania