Kominárska-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Zuzana Kiss 17. novembra 2021

Na konci Kominárskej ulice je smerom k Filiálnemu nádražiu na ceste pohodených asi 6 ks veľkých betónových kvádrov, ktoré zabraňujú prechodu v ceste vozidlám, taktiež sú neoznačené čo v tme môže spôsobiť poškodenie vozidla a nie je tam osadená žiadna tabuľa upozorňujúca na koniec cesty.

17. november 2021

Jozef

Že sa jedná. o slepú ulicu upozorňuje dopravná značka na jej začiatku.
30. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Podobný podnet sme tu riešili prednedávnom. Kontaktovala som kompetentných v spol. ŽSR. Odpoveď prišla nasledujúca:
"predmetné zábrany sú umiestnené na pozemku parcely reg. „C“ číslo 21283/2, ktorý je v majetku SR a v správe Železníc Slovenskej republiky (ŽSR). Týmito zábranami boli zablokované všetky neoficiálne/nelegálne vstupy na predmetný pozemok. Kominárska ulica, je na jej začiatku označená ako slepá ulica, čiže aj tento vjazd na Filiálku je nelegálny.
Aktuálne je jediný prístup do priestranstva ŽST Bratislava Filiálka zo Šancovej ulice. Pri tomto vstupe je umiestnená dopravná značka B 1 – Zákaz vjazdu všetkých vozidiel v oboch smeroch. Uvedenú dopravnú značku samozrejme porušujú aj ostatní, ktorí vojdú so svojím motorovým vozidlom na predmetné priestranstvo.
ŽSR, ako už avizovali zástupcovi mestskej časti Bratislava Nové Mesto, postupne pristúpia k úplnému uzatvoreniu tohto priestranstva pre motorové vozidlá verejnosti."

Predpokladám, že ak majú ŽSR v pláne úplne uzatvorenie priestranstva, tieto zábrany použili len ako dočasné, najrýchlejšie riešenie.

Týmto tento podnet navrhujem označiť ako uzavretý.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania