Biskupická-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Mario Salay 22. novembra 2021

Zdravym moje deti navštevujú ZŠ Biskupicku ,stále keď ich čakám pred školou tak si všímam ako tam rýchlo jazdia autá ,mali by ste tam dať spomalovač ( retarder ) kým sa nestane nešťastie. Dúfam že píšem aj za ostatných rodičov detí co navštevujú tu samú ZŠ.

08. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme veľmi pekne za Váš podnet k rýchlo idúcim autám na Biskupickej ulici. Predmetná ulica spadá pod správu Magistrátu hl.mesta Bratislavy, posúdenie osadenia spomalovača je teda výlučne v ich kompetencii. Váš podnet prepošleme na príslušné oddelenie Magistrátu hl.mesta Bratislavy.

ref. dopravy a MK
08. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
14. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Oddelenie dopravného inžinierstva (ďalej iba ,,ODI") situáciu prehodnotilo a stotožňuje sa s týmto problémom. Aktívne komunikujeme s oddelením správy komunikácií a hľadáme vhodné riešenie (obnovenie spomaľovacieho prahu alebo osadenie spomaľovacieho vankúša). V prípade rozhodnutia o osadenie spomaľovacieho vankúša ODI pripraví projekt organizácie dopravy, v ktorom tento prvok navrhne.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania