Svätoplukova-zvislá značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Obyvatelia 24. novembra 2021

Vzhladom na vaznu situaciu s parkovanim na Parickovej ulici a okoli, zasielame podnet na odstranenie nezmyslenej znacky na Svatoplukovej ulici. Tato znacka nema opodstanenie a strpcuje obyvatelom vascinou starym ludom a rodinam s detmi zivot. Za kladne vybavenie nasej ziadosti vopred dakujeme.

24. november 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
24. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
17. december 2021

NaTrnavke

je to dop. znacka Zakaz statia, na vylozenie a naloženie tovaru a ludi sa nevzťahuje, jedinym dôvodom pre ktorý by ste chceli tuto značku odstrániť je fakt, ze chcete vyuzivat chodník na parkovanie, s cim ja ako chodec nesuhlasim.
19. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Dopravná značka 271 ,,Zákaz státia" má v tomto mieste opodstatnenie. V prípade odstránenia dopravnej značky budú na chodníku parkovať vozidlá. V tomto mieste nie je chodník dostatočne široký na to, aby zaparkované vozidlo ponechalo dostatočnú priechodnú šírku chodníka pre chodcov. V tesnej blízkosti je tiež zastávka mestskej hromadnej dopravy a zaparkované vozidlá by mohli brániť nástupu a výstupu cestujúcich. Podnet preto uzatvárame.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania