Výtlky na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Pavol Maivald 22. októbra 2014

Už niekoľko rokov sú výtlky na zastavke MHD smerom do mesta pri AS na Nivách. Tisícky cestujúcich tu denne zakopáva o diery v chodníku v ktorých keď prší sa drží voda. Dňa 20.10.2014 opravovali okolo chodník i parkovisko. Ale zástavka nikomu asi nepatrí.
Pekný pohľad pre cudzincov. Tak isto aj cesta pri zástavke je rozbitá a ked prši, tak máloktorý vodič MHD da pozor takže ošpliechajú čakajúcich na zástavke. Takže keď nezmokne zhora tak zboku určite.
Pritom na ten chodnik stačia 3 - 4 fúriky asfaltu.

22. október 2014

ivana

Keby len tie chodniky, ale ta cesta s tymi starymi kolajami, co tam kedysi chodila elektricka tak tie su nebezepcne, pridala som obrazok kolaji Niekolko krat som bola svedkom ako isiel niekto na bicykli a koleso sa mu dostalo do medzeri medzi kolajnicou a chybajucim asfaltom a spadli na zem. Toto sa tam deje dost casto. Ked to nechcu opravit mali by tam aspon dat znacku nerovnosti vozovky a celkovo aby tam nechodili cyklisti, hlavne taki co to tu nepoznaju.
22. október 2014

samosprava

to cele by sa malo rozkopat a natiahnut tam novy koberec na chodniky, cestu. urobit nove obrubniky, bezbarierovy prechod pre chodcov na semafor. lenze toho sa nedockame najblizsich 10 rokov.
22. október 2014

ivan

Hneď po voľbách, len čo bude zvolený kandidát........., to bude všetko spravené. To vám sľubujem na svoju pioniersku česť.
Váš kandidát na primátora Ftáčnik, Kňažko , Nesrovnal ,Karácsony(a bohvie ešte kto), nehodiace sa škrtnite
26. december 2014

Jakub

Takto to tam vyzerá po daždi. Na jednej z najfrekventovanejších zastávok.
26. december 2014

Paul

Co sa tyka tych kolaji na ceste, to su zeleznicne zo starej stanice na Nivach do byvaleho priemyselneho arealu Kablovky. O tych vytlkoch na chodniku som v priebehu roka informoval primatora i Hl. architektku Bratislavy ale bez odozvy..
Nasi predstaveni mesta maju radsej Bratislavu "rozbitu - spinavu a pocmaranu ". Hlavne ze maju oni cistucko v kancelarii a bezni ludia su im ukradnuty. Pred volbami slubuju a po volbach su volici neziaduce osoby..
07. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme, že sa zaujímate o naše mesto. Váš podnet ohľadom zlého stavu chodníka sa vyrieši ukončením rekonštrukcie ulice Mlynské Nivy, ktoré je plánované na tretí kvartál 2020. Veríme, že nová ulica prinesie väčší komfort obyvateľom, ako aj návštevníkom Bratislavy. Zároveň sa chceme ospravedlniť za dlhodobé neriešenie vášho podnetu.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. november 2019

Martin Uváček

Podnet neaktuálny. Cela ulica Mlynské nivy sa prestavuje. Navrhujem Podnet uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania