Zle umiestnená tabuľa k hradu Devín a chýbajúce zrkadlo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Neriešený
meno
Abc 21. októbra 2014

Upozorňujem na nevhodne umiestnenú orientačnú tabuľu na Muránskej ulici v Devíne. Tabuľa so šípkou hrad je umiestnená vysoko (takmer paralelne s Brigádnickou ulicou), takže sa často stáva že turistické autobusy miesto pod hrad idú na Brigádnickú ulicu, kde nevedia odbočiť k hradu (malý polomer na otočenie sa k hradu pri soche Rastislava) a tak s problémami cúvajú kus Brigádnickej ulice. Stáva sa to často, niekoľkokrát do roka, pritom riešenie je jednoduché-stačí tabule na fotografii umiestniť o 10 metrov nižšie smerom k hradu.

Zároveň upozorňujem že chýba dopravné zrkadlo oproti Muránskej ulici na hlavnej-Kremeľskej ulici, pretože pri výjazde z Muránskej ulice (spod hradu Devín) vychádzajú kvôli vyčnievajúcemu plotu cintorína vodiči na hlavnú-Kremeľskú ulicu prakticky slepí. Táto cesta do kopca, takže šoféri doslova vletia na hlavnú cestu. Je len otázkou času, až sa tu niekto zabije, aj preto domáci idúci z DNV odbáčajú na Brigádnickú doslova pribrzdia, aby sa pozreli či neprichádza auto z Muránskej (spod hradu).

28. október 2014

Odpoveď samosprávy

ďakujeme za podnet, umiestnenie orientačnej tabule posúdime s komisiou informatizácie, dopravy, verejnoprospešných prác a ochrany verejného poriadku mestskej časti Bratislava-Devín a postaráme sa o nápravu. Vo veci umiestnenia dopravavného zrkadla na križovatke Muránskej a Kremeľskej ulici musíme žiadať Magistrát, nakoľko Kremeľská ulica je v správe hlavného mesta.

Ing. Zemanová
odd.výstavby a územného plánovania
13. február 2015

Ja

Máme február, stále nič. No chudáci úradníčkovia a starostka Devína, toľko majú roboty že nezvládnu obhliadku jednej značky a jeden list so žiadosťou o umiestnenie opravného zrkadla? No nechceme po nich veľa, pracovať? No fúj, aké prízemné.
30. jún 2015

jajbolina

Už je júl a stále nič. Byrokratickí úradníci zjavne "nestíhajú". Starostka a jej pracovníci si nezaslúžia ani cent a ani náhodou výplatu.
16. december 2016

jajbolina

Uplynuli 2 roky a stále nič. Autobusy odbáčajú na Brigádnickú a keďže sú následne zablokovaní a nevedia sa natočiť k hradu pri soche Rastislava k hradu, nebezpečne cúvajú späť po celej ulici. Neschopnosť charakterizuje prácu starostky a jej ľudí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania