Dopravná-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Dobry den, po odvoze unimobuniek, ostala šachta pravdepodobne po vodovodnom odvode len provizórne prikrytá drevom, bolo by prosím možné zabezpečiť, klasický poklop, aby sa uvoľnili, ďalšie dva miesta na parkovanie? ďakujem

27. november 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
06. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vodovodná šachta, z ktorej bola pripojená unimobunka na Dopravnej ulici v Rači (na pozemku parc. č. 4778/7 C KN, k.ú. Rača) je zasypaná. Šachta je dreveným poklopom prekrytá z dôvodu, že zásyp ešte nie je dostatočne uľahlý.

Pozemok parc. č. 4778/7 je v správe Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) a slúži ako obslužný priestor na nakládku a vykládku pre potreby Železničnej spoločnosti Cargo Slovakia, a.s. Na využitie pozemku (resp. časti pozemku) na účel parkovania musia mať osoby iné ako ŽSR, uzatvorenú nájomnú zmluvu, resp. inú formu majetkovo-právneho vysporiadania (samotná existencia spevnenej plochy nie je dostatočným dôvodom na jej využívanie na účel parkovania). Vzhľadom k aktuálnemu spôsobu využitia plochy (obslužný priestor na nakládku a vykládku pre potreby Železničnej spoločnosti Cargo Slovakia, a.s.), nie je možné túto plochu prenajímať na účely parkovania.

Prajem pekný deň,

Ing. Ľubomír Mitas

Manažér externej komunikácie

Odbor komunikácie a marketingu
ŽSR - Železnice Slovenskej republiky
Klemensova 8, 813 61 Bratislava
+421 903 520 132
+421 2 2029 5983

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania