Pod záhradami-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK


V riešení
meno
správca 29. novembra 2021

Dobrý deň,

dlhodobo odstavená Škoda Fabia od 24.12.2020 pred hlavným vchodom bytovky Pod záhradami 2 a druhá Fabia dlhodobo odstavená pri chodníku ihriska Britskej školy na ulici Pod záhradami.

ďakujeme za zabezpečenie uvoľnenia parkovacieho miesta

29. november 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet je nepresný a bez identifikácie vozidiel, ktoré máte na mysli. Dlhodobé parkovanie na miestach, ktoré sú na parkovanie určené, samo o sebe nie je v rozpore s dopravnými predpismi.

Pôjdeme sa pozrieť a ak nájdeme vozidla, ktoré porušujú zákon o odpadoch (znečisťujú životné prostredie) budeme môcť konať.
Kto? Oddelenie životného prostredia

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
30. november 2021

Odpoveď samosprávy

Tento podnet sa opakuje a je neopodstatnený. Vozidlo na obrázku len dlhodobo parkuje, TK,EK má platné do 07/22. Autor podnetu nemôže prikazovať iným osobám ako často majú jazdiť.
Druhá Škoda Fabia ktorú podnet spomína, pri ihrisku britskej školy, o tej vieme a je na ňu iný podnet, pričom jej skončili TK,EK len minulý mesiac. Podnet naďalej evidujeme, taktiež však nič neporušuje, čo sa týka platnosti kontrol, tak platí to, že na základe doplnenia zákona o prevádzke vozidiel v cestnej premávke sa v prechodných ustanoveniach v súvislosti s opatreniami Covid-19 zaviedlo predĺženie platnosti kontrol o 3 mesiace.
Kto? Oddelenie životného prostredia

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
30. november 2021

Vlado P.

To auto na obrázku porušuje iný predpis. Tam nie je parkovacie miesto, je to jazdný pruh a takto ostala z neho voľná len nedostatočne úzka časť. Vytvoril prekážku a vytlačil ostatné autá čiastočne do protismeru. To nestačí, aby sa mohlo konať?
02. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
02. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
06. marec 2022

Peter Kudlicka

To auto tam NEZAVADZÁ a auta prejdú bez problémov okolo. Tu si chce len niekto dokazat, ze neni maly zaprdeny niktoš He He

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania