Bradlianska-zvislá značka-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Peter 29. novembra 2021

Poškodená dopravná značka, ktorá upravuje parkovanie na Bradlianskej (ľavá strana pri múre cintorína, smerom k ulici Palisády).
Ako sa začal stavať projekt Rezidenčné centrum Bradlianska, Hausberg, je tam viacero problémov (obmedzené parkovanie pre staromešťanov, znečisťovanie verejného priestranstva, práca v nedeľu a počas sviatkov) a toto vyzerá ako "dielo" niektorého z robotníkov, ktorý nemal kde zaparkovať.

18. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značka je opravená.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
16. november 2023

Peter

Bradlianska-zvislá značka-chýbajúca

Nákladné vozidlá stavbárov projektu Hausberg (Rezidenčné centrum Bradlianska) medzi ulicami Partizánska/Bradlianska zničili dopravnú značku, ktorá umožňovala parkovať na ľavej strane komunikácie a na chodníku pri múre cintorína. Tým pádom platí vyššie umiestnená dopravná značka zákazu zastavenia (iba v zúženom úseku komunikácie Bradlianska, kde logicky na to nie sú priestorové možnosti a prekážali by).
Príslušníci mestskej polície tam jazdia pravidelne, no neriešili zničenú dopravnú značku, ktorá bola najskôr ohnutá, potom ležala na chodníku a teraz sa celkom stratila. Aktuálne začali pokutovať všetky zaparkované vozidlá (od "stratenej" značky po Palisády), ktoré by za normálnych okolností parkovali správne podľa dopravnej značky povoľujúcej parkovanie.
16. november 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za opätovné upozornenie ohľadom chýbajúcej zvislej dopravnej značky na Bradlianskej ulici. Kontaktovali sme príslušné oddelenie s prosbou zistenie možností ďalšieho riešenia. Ohľadom ďalších krokov Vás budeme informovať v čo najskoršom možnom čase.

Za Váš čas a pochopenie Vám ďakujeme.
S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania